9 دسامبر

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خبر داد: پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه ساختمان جدید دانشگاه علوم پزشکی همدان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه اعضای کمیته تخصیص (عمرانی) از پروژه در حال ساخت “ستاد مرکزی دانشگاه” بازدید کرده و میزان پیشرفت پروژه را ۷۰درصد اعلام کرد.

دکتر فریبرز نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه مدیران حوزه معاونت توسعه از پروژه ساختمان جدید ستاد دانشگاه بازدید کرد و روند ساخت، توسعه و پیشرفت فیزیکی آن را مورد ارزیابی قرار داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه از سال‌های گذشته تلاش بسیاری برای احداث و تکمیل این پروژه شده‌است اظهار داشت: طی چند سال اخیر روسا و مدیران دانشگاه علوم پزشکی همدان در تلاش بوده‌اند تا پروژه عظیم و ارزشمند ساختمان جدید ستاد دانشگاه را برای رفاه حال کارکنان و بهبود استاندارد فضاهای فیزیکی و کاهش هزینه‌ها بنا کنند.

وی در ادامه افزود: پیشرفت و روند ساخت و توسعه این مرکز از سال ۹۲ شتاب جدی‌تری گرفت که این روند تا کنون ادامه دارد و انتظار می‌رود با توجه به این که پروژه تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است، در سال ۱۳۹۹ به بهره‌برداری برسد.

همچنین مهندس طاهری مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه با اشاره به اقدامات تکمیلی انجام شده دراین پروژه بیان کرد: درحال حاضر از جمله اقدامات تکمیلی و توسعه ای در این پروژه می‌توان به نصب تجهیزات موتورخانه مرکزی، سفیدکاری دیوار و سرامیک کاری اتاق ها و کوریدورها، نصب پنجره ها و چند مورد دیگر اشاره کرد.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت: مجموعه معاونت توسعه درتلاش است تا با تخصیص به‌موقع و مؤثر، این پروژه عظیم و ارزشمند را هرچه سریعتر در موعد مقرر به بهره‌برداری برساند.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

ژوئن 2020