9 دسامبر

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه : برنامه‌ریزی دقیق، اجرای درست، کنترل و پایش‌های مستمر رمز موفقیت مدیریت سازمان است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: در مدیریت سازمان برنامه ریزی دقیق، اجرای درست، کنترل و پایش‌های مستمر رمز موفقیت هر مدیری خواهد بود.

نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودرآهنگ، مدیر بیمارستان امام رضا (ع) درسالن جلسات معاونت توسعه برگزار شد.

دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت انضباط مالی در هر مجموعه‌ای اظهار داشت: با توجه به سوابق خوب و مقبول مدیران انتظار می‌رود در زمینه کنترل و انضباط مالی و موضوعات مرتبط با درآمد و هزینه، بیشترین نظارت را داشته باشند و در همین راستا باید بر مدیریت منابع و مصارف دقت لازم به‌عمل آید.

وی در ادامه افزود: نظارت بر قراردادها، مدیریت بهینه منابع و مصارف و تامین به موقع اقلام دارویی و مصرفی می‌تواند ما را در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق کند و باید به این نکته توجه ویژه‌ای داشت.

دکتر نیاستی با بیان اینکه برنامه‌ریزی دقیق و پایش‌های مداوم رمز موفقیت هر مدیری است، اظهار داشت: بازنگری و اصلاح فرآیندهای جاری، اصلاح الگوی مصرف و مدیریت بهینه مصرف انرژی، اصلاح فرایند انبارداری، تسریع روند پروژه‌های عمرانی و… جز با برنامه‌ریزی دقیق و پایش‌های مستمر و مداوم محقق نخواهد شد.

در پایان ضمن بررسی نقاط قوت و قابل بهبود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودرآهنگ، درخصوص تسریع در روند ساخت پروژه های عمرانی بویژه تجهیز و ارتقا، بهبود استاندارد محل زیست پزشکان متخصص و تجهیز و راه اندازی کلینیک ویژه بیمارستان اعتبارات موردنیاز تصویب شد.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

ژوئن 2020