17 دسامبر

گزارش رییس دانشگاه از روند توسعه سلامت در استان همدان

رییس دانشگاه در نشست با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از روند توسعه سلامت در استان همدان ارائه کرد.

دکتر حیدری مقدم با اشاره به تاریخچه دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حال حاضر ۱۴ بیمارستان دانشگاهی و پنج بیمارستان غیردانشگاهی وجود دارد.

وی با اشاره به برخورداری همه بیمارستانها از کلینیکهای ویژه داخل بیمارستانی گفت: هفت کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در استان همدان وجود دارد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه تعداد ۴۵۷ نفر اعضای هیات علمی و شش هزار و ۳۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف مشغول فعالیت هستند یادآور شد که ۱۶۰عضو هیات علمی دانشگاه دانشیار و استاد هستند.

وی همچنین افزود: تعداد ۱۳ هزار و ۲۴ کارمند در دانشگاه علوم پزشکی همدان حضور دارند.

دکتر حیدری مقدم با اشاره به برخورداری دانشگاه علوم پزشکی همدان از ۱۱ دانشکده گفت: تمام رشته های تخصصی در دانشکده دندانپزشکی وجود دارد و دانشکده پزشکی نیز از همه رشته های تخصص به جز چشم برخوردار است.

وی با اشاره به دو سالانه شدن استقرار قطب غرب کشور گفت: در دی ماه با پایان مدت دو سال، قطب غرب کشور به همدان منتقل میشود.

رییس دانشگاه در خصوص راه اندازی بیمارستان خدمات دندانپزشکی جامع نگر شهرستان بهار گفت: در این مرکز خدمات دندانپزشکی تحت بیهوشی جامع نگر ارائه میشود و هم اکنون ۸۰ درصد پیشرقت فیزیکی داشته است.

وی همچنین راه اندازی مرکز آموزش مجازی دانشگاه و مرکز بین المللی زبانهای خارجی و مرکز جامع  توانبخشی را از دیگر اقدامات مهم دانست.

دکتر حیدری مقدم افزود: در بخش اعتبار بخشی بیمارستانهای آموزشی در کل کشور هفت دانشگاه مجوز دریافت کردند که خوشبختانه همدان دوسالانه تاییدیه اعتباربخشی آموزشی را دریافت کرد.

وی با تاکید بر لزوم عبور از دانشگاه نسل یک و دو و رسیدن به دانشگاه نسل سه، گفت: امسال به شکل جدی تمرکز بر جذب دانشجوی خارجی است و هم اکنون بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و این تعداد تا ترم آینده افزایش مییابد.

رییس دانشگاه تلاش برای تبدیل ایده های پژوهشی به ثروت را در دستورکار دانست و گفت: بیش از ۳۰ طرح پژوهشی بزرگ در ارتباط با صنعت وجود دارد.

وی افزود: تعداد ۲۰ مرکز تحقیقاتی در چهار پژوهشکده مشغول فعالیت هستند و در این مراکز به دغدغه های حوزه سلامت پرداخته شده است.

دکتر حیدری مقدم با بیان اینکه بخش عمده ای از تمرکز در حوزه معاونت بهداشتی بر آموزش و پیشگیری است، گفت: این موضوع موجب شد تا ورودی بیمارستانها کم شود به طور مثال کنترل ورودی بیمارستان ها در موضوع آنفلآانزا به مهار این بیماری کمک کرد.

وی همچنین خریداری ۹۰۰دستگاه پرتابل، پوشش واکسیناسیون صددرصدی و ایجاد ۳۶ کمپین با مشارکت ۳۶۰ نفر را از دیگر اقدامات مهم دانست و افزود: در سامانه سیب اطلاعات بیش از ۹۸ درصد جمعیت استان وجود دارد.

رییس دانشگاه با اشاره به اینکه در بسیج ملی کنترل فشار خون استراتژی وزارت بهداشت پوشش ۵۰ درصد جمعیت بود، گفت: ۱۰۰درصد جمعیت روستایی و  75 درصد گلوبال جمعیت استان در بسیج ملی فشار خون پوشش داده شد.

وی راه اندازی هوم کر، اورژانس دندانپزشکی، اولین کلینیک زخم دیابتی و غربالگری سرطان را از اقدامات موثر عنوان کرد.

دکتر حیدری مقدم به روند افزایش تعداد تختهای دیالیزی اشاره داشت و اظهار کرد: تا دو ماه گذشته تعداد ۹۶ تخت دیالیز وجود داشت که این تعداد در ۴۰ روز گذشته به ۱۵۰ تخت افزایش پیدا کرده است.

وی ایجاد زیرساختهای لازم توریسم سلامت در بیمارستانهای استان را از دیگر اقدامات عنوان کرد و گفت: هم اکنون تعداد زیادی از بیماران پذیرش شده در حوزه توریسم سلامت از کردستان عراق هستند.

رییس دانشگاه با اشاره به اینکه آزمایشگاه غذا و آب کل غرب کشور را پوشش می دهد، این موضوع را از افتخارات دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد که در سال های گذشته معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی به عنوان برتر کشور انتخاب شده است.

وی با ارایه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده برای افزایش رضایت مندی در این حوزه، مطالبی در مورد  ارتقای کیفیت غذا، راه اندازی خوابگاه متاهلین، رضایت ۹۰ درصدی از میزبانی جشنواره قرآنی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بیان داشت.

دکتر حیدری مقدم با تاکید بر اینکه خرید تجهیزات  پزشکی و تملک دارایی به میزان ۴۰۱۰میلیارد ریال انجام شده است یاداور شد: مرکز جامع سرطان در چهار طبقه با دو دستگاه شتاب دهنده وجود دارد و حداکثر تا پایان سال راه اندازی میشود.

وی از فروش سامانه مدیریت انرژی به دیگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد و افزود: سامانه ای برای مدیریت حاملهای انرژی معرفی شده وتمام مراکز در این سامانه قابل رصد هستند.

رییس دانشگاه تمرکز بر توسعه را بااهمیت خواند و تصریح کرد: رتبه های متعددی توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه کسب شده است و چهار سال متوالی به معاونت توسعه برتر شناخته شده است و در ارزیابی سال ۹۸ در تعالی سازمانی برگزیده شد و در افکارسنجی انجام شده توسط وزارت بهداشت در رضایت مندی ارباب رجوع رتبه دو کسب شد.

وی از افزایش مراکز تحقیقاتی از سه به ۲۰ مورد و راه اندازی رشته های جدید در مقاطع مختلف خبر داد. دکتر حیدری مقدم ادامه داد: از ابتدای سال تعداد ۲۸ پروژه عمرانی معادل ۵۴میلیارد تومان وجود داشته است و ۵۳ پروزه فعال هم اکنون وجود دارد که خوشبختانه صد در صد پروژه ها هم اکنون فعال است.

وی مرکز جامع سرطان را از پروژه های مهم  دانست و افزود: برای این مرکز ۱۳۰میلیارد ریال نیاز است که پنجاه درصد توسط بنیاد فرشچیان و مابقی توسط دانشگاه تامین میشود.

رییس دانشگاه خاطرنشان کرد که پردیس دانشگاه علوم پزشکی با فضای ۱۵هزار مترمربع حداکثر تا خرداد ماه به بهربرداری میرسد.

دکتر حیدری مقدم حذف تمام روندهای هزینه بر به منظور مدیریت هزینه ها را در دستورمار دانست و گفت: هوشمندسازی در حاملهای انرژی انجام شده همچنین  انبارگردانی و ایجاد انبار مجازی مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: ارتباط با صنعت گسترش یافته است و با توسعه شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد و نگاه به دانشجویان خارجی در این مسیر گام بر میداریم.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

ژوئن 2020