1 ژانویه

بمنظور استفاده از ظرفیتهای قانونی بودجه سال ۹۸،  نشست مشترک معاونین دانشگاه و شرکتهای پخش دارویی در حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

نشست مشترک معاونین دانشگاه و شرکتهای پخش دارویی با حضور دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر خدادادی معاون غذا و دارو ، دکتر جلیلی معاون درمان ، مدیران ستادی و مدیران شعب استانی شرکتهای پخش دارویی در حوزه ریاست برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه  ضمن تشکر از همکاری شرکتها در تامین مناسب دارو ، بر لزوم ایجاد ذخیره مناسب دارویی در مراکز درمانی تاکید و در خصوص مطالبات شرکتها نکات مهمی را بیان نمود.

در ادامه دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع  با تشریح وضعیت منابع و هزینه های دانشگاه، همراهی و همکاری شرکتهای دارویی را در پیشبرد سیاستهای مالی و مدیریت بهینه منابع دانشگاه موثر دانست.

ایشان با اشاره به منابع مالی حوزه دارویی اظهار داشت منابع مالی دارویی دانشگاه وابسته به درآمد اختصاصی بوده و هیچگونه منابع عمومی برای حوزه دارویی و ملزومات پزشکی وجود ندارد. همچنین ایشان افزود همراهی شرکتها در راستای استفاده از ظرفیتهای قانونی بند واو تبصره ۵ قانون بودجه و اوراق تسویه، گامی مهم در تأمین منابع مالی حوزه دارویی و پرداخت مطالبات شرکتها خواهد بود.

در پایان نقطه نظرات و موضوعات مورد نظر شرکتهای پخش دارویی طرح و بررسی گردید.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

جولای 2020