1 ژانویه

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر فریبرز نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان طی پیامی فرا رسیدن ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار را به جامعه بزرگ پرستاری استان و به ویژه شاغلین، اساتید، مربیان و دانشجویان حرف پرستاری تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام بدین شرح است

نامگذاری پنجم جمادی‌الاول سالروز میلاد با سعادت اسوه صبر، مهربانی، عشق و ایثار حضرت زینب (س) به نام روز پرستار، نشان از جایگاه ویژه و رفیع این حرفه در بین مشاغل نظام سلامت کشور دارد.

بی شک جایگاه و منزلت خدمات پرستاری و مسئولیت پذیری اجتماعی آنان بعنوان حرفه ی مقدّس و ارزشمند در عرصه سلامت کشور، نقش محوری در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارد.

اینجانب میلاد فرخنده و با سعادت حضرت زینب کبری(س) دخت گرانمایه امیر مومنان (ع) و روز پرستار را به جامعه بزرگ پرستاران صبور و غیرتمند استان و به ویژه شاغلین، اساتید، مربیان و دانشجویان حرف پرستاری تبریک و تهنیت عرض نموده و ضمن ارج نهادن به خدمات یکایک این عزیزان، سلامتی و توفیق روز افزون همگان را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

جولای 2020