1 ژانویه

نشست مشترک معاونین دانشگاه و شرکتهای تأمین کننده تجهیزات مصرفی پزشکی در حوزه معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید.

نشست مشترک معاونین دانشگاه و شرکتهای شرکتهای تأمین کننده تجهیزات مصرفی پزشکی  با حضور دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر خدادادی معاون غذا و دارو ، مدیران ستادی و مدیران و نمایندگان شعب استانی شرکتهای تأمین کننده تجهیزات مصرفی پزشکی در حوزه معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد.

دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع  ضمن تشکر از همکاری و همراهی شرکتهای تأمین کننده تجهیزات مصرفی پزشکی و ارتباط کاری خوب و موثر آنها با دانشگاه، توضیحاتی را درخصوص وضعیت منابع و هزینه های دانشگاه بیان و نقش شرکتهای دارویی و  تأمین کننده تجهیزات مصرفی پزشکی را در پیشبرد سیاستهای مالی و مدیریت بهینه منابع دانشگاه موثر دانست.

ایشان با اشاره به منابع مالی حوزه دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی اظهار داشت منابع مالی مورد نیاز خرید دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی دانشگاه از محل درآمد اختصاصی بوده و هیچگونه منابع عمومی برای این حوزه وجود ندارد. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پرداخت بموقع مطالبات و  اصلاح فرایندهای خرید و پرداخت را گامی مهم در راستای ایجاد دغدغه کمتر برای بیمارستانها و شرکتها و برآوردن انتظارات دو جانبه و افزایش رابطه برد – برد دانست.

در ادامه دکتر نیاستی تقویت شرکتهای دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی استان را از سیاستهای دانشگاه  برشمرد و عنوان کرد تقویت خریدهای درون استانی؛ با هدف هزینه کرد صحیح منابع و ایجاد گردش مالی در استان بوده و موجب افزایش مسئولیت پذیری دو جانبه و ارائه خدمات با کیفیت و با قیمت مناسب خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع در ادامه بر اجرای سیاست مدیریت نقدینگی توسط دولت با استفاده از ظرفیت قانون بودجه سال ۹۸ تاکید و عنوان کرد تسویه بدهی شرکتهای تجهیزاتی با استفاده از بند(و) تبصره(۵) قانون بودجه و در قالب اوراق تسویه گام مهمی در راستای تأمین منابع مالی حوزه دارو و تجهیزات و پرداخت مطالبات شرکتها خواهد بود.

در ادامه دکتر خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن تشکر از همکاری و همیاری شرکتها در تامین مناسب ملزومات مصرفی پزشکی بیمارستانها در این شرایط سخت اقتصادی، بر ضرورت خرید و ذخیره سازی اقلام مورد نیاز و مناسب در استان تاکید نمود . معاون غذا و داروی دانشگاه  ایجاد ارتباط نزدیکتر فی مابین دانشگاه و شرکتهای دارویی و تجهیزاتی را از اهداف دانشگاه دانست و افزود پرداخت مانده طلب شرکتها و از سویی تامین بموقع ملزومات مورد نیاز بیمارستانها نقش مهمی در افزایش رضایتمندی دوطرفه خواهد داشت. در پایان نقطه نظرات و موضوعات مورد نظر شرکتهای تأمین کننده تجهیزات مصرفی پزشکی طرح و بررسی گردید

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.

ژوئن 2020