مدیرت و منابع دانشگاه در نشستی از اقدامات گروه‌های اداری مالی دانشکده‌ها قدردانی کرد.

بهروز رحیمی هدف از برگزاری جلسه را قدردانی حضوری از زحمات معاونت‌ها و گروه‌های اداری مالی دانشکده‌ها برای تلاش به منظور پیشبرد اهداف دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان با همه فراز و نشیبها سال ویژه‌ای را به ویژه در شش ماهه دوم سپری کرد.

وی، نگاه مسئولان دانشگاه را توجه ویژه به کارکنان از فوق‌تخصص تا کمترین رده نیروی انسانی دانست و بر اهمیت توجه به سرمایه نیروی انسانی تاکید کرد.

معاون توسعه مدیرت و منابع دانشگاه با بیان اینکه مدیریت آرامش در بحرانی‌ترین لحظات و انتقال آن به گروه کاری، راهگشای امور است، تلاش برای خدمت‌رسانی بیشتر و شفافیت بخشی امور و ایفای نقش حمایتی و پشتیبانی معاونت توسعه از همه حوزه‌های دانشگاه را دارای اهمیت بسیار دانست.

رحیمی با اهدای لوح سپاس به معاونان اداری مالی دانشکده‌ها ابراز امیدواری کرد که برنامه‌های سال آینده بهتر از پیش‌بینی‌ها‌

انجام شود و در همه پرداخت‌ها و هزینه‌ها یک ذخیره احتیاطی به میزان ۱۰ درصد نیر مفروض شود.

حاضران در جلسه نیز ضمن تشکر از زحمات و نگاه کارمندمحور و اجرای امور با کمترین میزان استرس، ایجاد حس همدلی و مثبت‌اندیشی و نگاه خیر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه درخواستهایی در حوزه امور مالی، بهبود جایگاه معاونتهای اداری مالی دانشکده‌ها و بازدید از دیگر واحدها را مطرح کردند و برای پیگیری اهداف سازمان، انضباط بیشتر در برنامه‌های مالی، تلاش برای تکریم و مطالبات ارباب رجوع در سال آینده همپیمان شدند