معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به نقش حمایتی و پشتیبانی این معاونت؛ بر لزوم اصلاح برخی از فرایندهای موجود، انجام برنامه ریزی ، نیازسنجی واقعی قبل از اقداماتی چون تامین کالا و خدمات ، انضباط مالی و مدیریت بهینه منابع از جمله منابع انسانی و مالی و فیزیکی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، مهندس رحیمی با تبریک فرارسیدن سال جدید ازجمله عوامل موفقیت دانشگاه را برنامه‌ریزی، اعتماد و اطمینان به ظرفیتهای درونی سیستم، انجام کار تیمی ، همکاری ، همدلی مدیران و کارکنان واحدهای مختلف و مدیریت مطلوب منابع و هزینه‌ ها دانست و ابراز امیدواری کرد که با هم اندیشی و همگرائی مجموعه دانشگاه سال موفقی را پشت سر بگذاریم.

وی با تاکید بر لزوم تلاش و همت بیشتر دانشگاه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و مشکلات مناطق حاشیه نشین استان بر مبنای چارچوب وظایف وزارتی تعیین شده ، گزارشی از اقدامات انجام شده درسال گذشته را بیان داشت و همچنین راهکارهایی را به منظور افزایش منابع مالی و مدیریت بهتر هزینه‌ها در حاشیه شهرها ارائه نمود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه افزود: همفکری، همدلی، تدوین نقشه راه و برنامه ریزی بر اساس وضعیت موجود، دانشگاه را از بسیاری ازچالشهای آتی ایمن نگاه داشته و از هدررفت منابع و افزایش هزینه‌ها جلوگیری خواهد نمود. وی در راستای استقرار سیاست زنجیره تامین کالا و خدمات در دانشگاه، ساماندهی انبارهای موجود و ایجاد بانک اطلاعاتی مشترک اقلام و کالاها را در قالب انبار مجازی از دیگر برنامه‌های پیش رو و در دستورکار این معاونت دانست.

مهندس رحیمی با تاکید بر اینکه محدودیتهای مالی به هیچ عنوان نمیتواند خللی در مسیر توسعه دانشگاه ایجاد کند ، افزود: معاونت توسعه روحیه حمایت‌گری و امید را در دانشگاه ایجاد می‌کند تا به معنای واقعی اهداف توسعه را تحقق بخشیده و ازسوی دیگر خواهان اصلاح فرایندهای چون تامین کالا و خدمات ، نیازسنجی واقعی قبل از انجام هر اقدام، مدیریت بهینه نیروی انسانی با بکارگیری نیروهای متخصص، مجرب و ارزشمند و ایجاد انضباط مالی بیشتر و ارائه مشاوره به منظور تصمیم‌گیری بهتر و موثرتر است./

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>