مراسم تکریم و معارفه مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از زحمات و خدمات ارزنده  ابراهیم قلیچ‌خانی در دوران تصدی مسئولیت مدیریت امور پشتیبانی و خدمات رفاهی دانشگاه قدردانی شد و برای حسن آقایانی در پذیرش مسئولیت جدید آرزوی توفیق گردید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از زحمات کارکنان حوزه معاونت توسعه، این معاونت را یاری‌رسان واحدهای مختلف دانشگاه دانست.

مهندس بهروز رحیمی با قدردانی از قلیچ‌خانی؛ وی را از مدیران ارزشمند و دارای انضباط مالی و اداری دانشگاه خواند که منشأ تغییرات خوب در مجموعه امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه بوده است و بی‌شک اقدامات وی در مسئولیتهای آتی نیز مثمر ثمر خواهد بود.

وی گفت: تغییرات  مدیریتی ناشی از ضعف و یا توانمندی نیست بلکه هدف تغییر فرایندها و خروج از یکنواختی در روال انجام کارها در راستای بهبود مدیریت امور است چنانکه با توجه به کوتاه بودن دوران مدیریتی هر فرد، معاونت توسعه بعدی نیز با دید بهتری ماموریت‌های محوله را انجام خواهد داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، آقایانی را از افراد سالم مجموعه دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از  دیدگاه نوین و بهره گیری از فناوری و تجارب مدیران پیشین مسیر را بهتر از دیروز طی نموده و نقش خود را بدرستی در راستای انجام امور پشتیبانی و رفاهی برای همه واحدهای دانشگاه ایفا کند.

وی با تاکید بر اهمیت حوزه مناقصات و مزایدات، گفت: سیستمی کردن و استفاده از نرم افزارهای تحلیلی در راستای اتخاذتدابیر و  تصمیم‌گیری مناسب و بموقع موثر خواهد بود

رحیمی با تاکید بر لزوم مدیریت منابع در دانشگاه گفت: مدیریت منابع در سال ۹۷ با توجه به شرایط کشور و بودجه اختصاص‌یافته به دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین به‌موقع پرداخت‌نشدن مطالبات دانشگاه از بیمه‌ها نیازمند تدابیر مناسب است.

وی، تبیین نقش افراد در تصمیمات دانشگاه را از موضوعات بااهمیت عنوان کرد و گفت: در این راستا جلساتی با همه مدیران دانشگاه برگزار می‌شود و تمام فعالیتهای سال ۹۵ و ۹۶ در این نشست‌ها تحلیل می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه اجتماعی شدن سلامت با ارتقای خدمات امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه مرتبط است، خاطر‌نشان کرد که افراد تامین‌کننده خدمات در حوزه بهداشت و درمان تا حد زیادی بار سلامت را در جامعه کاهش می‌دهند.

مدیر پیشین امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز با تشکر از همه زحمت‌کشان حوزه پشتیبانی و رفاهی دانشگاه گزارش مختصری از اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف این معاونت ارائه کرد.

ابراهیم قلیچ‌خانی برای آقایانی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و آمادگی خود را برای ارائه هرگونه کمکی در راستای تحقق اهداف دانشگاه اعلام کرد.

آقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز با تشکر از رییس دانشگاه و معاون توسعه برای اعتماد به وی به مواردی همچون اهمیت شفافیت کاری، اصلاح و کوتاه کردن برخی فرآیندها، استفاده بهینه از فناوری اطلاعات، تصمیم‌گیری بر اساس آمار، کار گروهی، امانت‌داری و حفظ کرامت افراد تاکید کرد.