جلسه هماهنگی و تبیین دستورالعمل ابلاغی وزارت متبوع در خصوص استقرار زنجیره تامین کالا و خدمات در راستای  تبیین دستورالعمل استقرار زنجیره تامین کالا و خدمات  و همچنین آموزش حین خدمت، جلسه مسئولان امور مالی، انبارداران و کارپردازان تمام واحدهای مستقل و غیرمستقل مالی دانشگاه  در سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد.

این نشست با هدف افزایش دانش و توانمندی گروه هدف و اصلاح فرایندهای مرتبط در چارچوب آیین‌نامه مالی معاملاتی دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع  برگزار گردید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تشکر از تلاشها و زحمات  مدیران و کارکنان  حوزه مالی اظهار کرد: این گروه نقش بسیار مهمی در مدیریت و کنترل هزینه‌ها و جلوگیری از هدر رفت منابع مالی دارند.

بهروز رحیمی، بر لزوم رعایت نقطه سفارش کالا به میزان حداکثر دو ماه، راه‌اندازی انبار مجازی برای کالاهای مستعمل و بلااستفاده، جایجایی کارکنان به منظور بهره‌گیری از تجربیات افراد،  کنترل خرید اموال و موارد مرتبط با مدیریت اموال و توجه به فرایند صحیح خرید کالا و اتخاذ راهکارهای خرید متمرکز تاکید کرد.

مدیر مالی دانشگاه نیز سهم اقدامات مجموعه مالی، واحدهای انبار و تدارکات دانشگاه را حدود ۴۰ درصد از فعالیتهای حوزه مالی دانشگاه عنوان کرد و گفت: همه در برابر کمترین واحد ریالی خرید و انبارش کالا مسئولیت قانونی و اداری داریم.

عباس حلافی افزود: نگهداری بیش از دو ماه کالاهای مازاد  علاوه بر افزایش مسئولیت نگهداشت کالا باعث افزایش هزینه نگهداری  و از دسترس خارج شدن منابع مالی برای انجام پرداخت‌های به‌موقع پرسنلی می‌شود.

وی تاکید کرد که تمام کارپردازان، مسئولان امور مالی و انبارداران در مورد تدارک و خرید کالا باید نهایت دقت و حساسیت را قبل از صدور درخواست خرید کالا به عمل آورند و درخواست خرید برای کالاهای مازاد بر دو ماه صادر نشود.

همچنین در ادامه  مفاد آیین‌نامه مالی معاملاتی دانشگاه در خصوص نحوه خرید کالا،  شرح وظایف مسئولان امور مالی، واحدهای کارپردازی و انبارداری، حسابداری و تدارکات، مدارک پیوست اسناد مالی، سقف معاملات، نحوه تحویل کالا به انبار مطرح گردید.

همچنین در پایان جلسه فرایند ساماندهی انبارها و خرید بر اساس دستورالعمل  زنجیره تامین کالا و خدمات که در بهمن ماه سال گذشته توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع به دانشگاه ابلاغ شده بود ، برای حاضران تببین گردید.