در راستای اجرای دستورالعمل کشوری تحول سلامت ابلاغی وزارت متبوع  و با توجه به  ایجاد ستاد دانشگاهی تحول سلامت به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع؛ اولین کارگروه مدیریت منابع – مصارف و تحلیل وضعیت مالی و عملکردی بیمارستانها با حضور مسئولین بیمارستان مهر ملایر در دفتر معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون توسعه دانشگاه ،کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس ؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی این بیمارستان برگزار گردید در ابتدای جلسه دکتر میرزایی رییس بیمارستان ضمن تشکر و قدردانی از معاونت توسعه،  برگزاری این جلسات را فرصت مناسب برای تمامی بیمارستانها در جهت  بهبود و ارتقای عملکردی آنها دانستند و در ادامه نیز رستمی مدیر بیمارستان  ضمن قدر دانی از برگزاری  جلسه، گزارشی از  عملکرد مالی بیمارستان مهر و همچنین اقدامات انجام گرفته در جهت مدیریت منابع و مصارف ارائه نمودند.

مهندس رحیمی معاون توسعه دانشگاه با توجه به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سالجاری، برگزاری این جلسات با تمامی بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی و تداوم‌ ان را گامی مهم در تحقق این مهم برشمرد.  همچنین  ایشان با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد بر  اصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خریدبر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف ؛وضعیت موجود اقلام‌راکد و مازاد ، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای ، توجه به فرایندهای درآمدزا و تدوین برنامه عملیاتی سال ۹۷مبتنی بر تحلیل وضعیت موجود تاکید نمودند.

همچنین در ادامه رستمی راهکارهای پیشنهادی این بیمارستان را  در سال ۹۷ به منظور مدیریت هزینه ها و اجرای دستورالعمل زنجیره تامین کالا و خدمات ارائه نمودند .

در پایان هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.