در این جلسه که با حضور معاون توسعه دانشگاه ،کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس ؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی این بیمارستان برگزار گردید در ابتدای جلسه دکتر روزبه رئیس بیمارستان ضمن تشکر و قدردانی از برگزاری این جلسه،  از  مشکلات موجود در این مرکز بخصوص در حوزه منابع انسانی صحبت نمودند و سپس کاویانی مدیر بیمارستان گزارشی از  عملکرد مالی و  همچنین اقدامات انجام گرفته در جهت مدیریت منابع و مصارف ارائه نمودند .

مهندس رحیمی معاون توسعه دانشگاه با توجه به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سالجاری، برگزاری این جلسات  و تداوم‌ ان را گامی مهم در تحقق این مهم برشمرد.  همچنین  ایشان با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد براصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، ؛وضعیت موجود اقلام‌راکد و مازاد ، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای ، خدمات القائی و توجه به فرایندهای درآمدزا  تاکید نمودند .

رحیمی توجه به  تدوین برنامه بر اساس وضعیت موجود ، اصلاح نظام انبارداری، مالی ، درآمد و مدیریت منابع انسانی و  جوان گرایی و نظارت و ارزیابی مستمر  را از مهمترین الویتها و برنامه های این مرکز  برشمردند. همچنین با توجه به نیاز این مرکز در اصلاح  فرایندهای هزینه ای مشارکت تمامی واحدهای بیمارستان در این امر را ضروری دانستند.

در ادامه کاویانی راهکارهای پیشنهادی این مرکز در سال ۹۷ را به منظور مدیریت هزینه ها و اجرای دستورالعمل زنجیره تامین کالا و خدمات ارائه نمودند.