در راستای اجرای دستورالعمل کشوری تحول سلامت ابلاغی وزارت متبوع  و با توجه به  ایجاد ستاد دانشگاهی تحول سلامت به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع؛ اولین کارگروه مدیریت منابع – مصارف و تحلیل وضعیت مالی و عملکردی بیمارستانها با حضور مسئولین بیمارستان فاطمیه در دفتر معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با حضور معاون توسعه دانشگاه، کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی بیمارستان فاطمیه برگزار شد

مهندس رحیمی معاون توسعه دانشگاه با توجه به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سالجاری، برگزاری این جلسات با تمامی بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی و تداوم‌ آن را گامی مهم در تحقق این مهم برشمرد.

وی توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد براصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روند کسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف؛ وضعیت موجود اقلام ‌راکد و مازاد، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای ، توجه به فرایندهای درآمدزا و تدوین برنامه عملیاتی سال ۹۷مبتنی بر تحلیل وضعیت موجود را از اقدامات ضروری عنوان کرد.

در پایان هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان نمودند