در راستای اجرای دستورالعمل کشوری تحول سلامت ابلاغی وزارت متبوع  و با توجه به  ایجاد ستاد دانشگاهی تحول سلامت به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع؛  کارگروه مدیریت منابع – مصارف و تحلیل وضعیت مالی و عملکردی بیمارستان آیت ا… بهاری با حضور مسئولین این مرکز در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون توسعه دانشگاه ،کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس ؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی این بیمارستان برگزار شد، ابتدای جلسه خانم دکتر ریحانی رئیس بیمارستان ضمن تشکر و قدردانی از برگزاری این جلسه  این امر را باعث ایجاد تغییرات موثری در نحوه مدیریت منابع و مصارف در مراکز  دانست.

آقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی کارکنان دانشگاه  ضمن تشکر از معاونت توسعه و کارشناسان ستادی  از حیدری جهت قبول مدیریت این بیمارستان قدردانی کرد

حیدری مدیر جدید بیمارستان با تشکر از حسن اقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی و مدیر اسبق بیمارستان آیت اله بهاری از فرایند جانشین پروری ایشان در مجموعه تقدیر نمودند.
در ادامه گزارش عملکرد این مرکز در خصوص مدیریت بهینه منابع و مصارف و اجرای دستورالعمل زنجیره کالا و برنامه عملیاتی سال ۹۷ ارائه گردید

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سالجاری، برگزاری این جلسات و تداوم‌ آن تاکید کردو افزود: با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد براصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، وضعیت موجود اقلام ‌راکد و مازاد، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای، خدمات القائی و توجه به فرایندهای درآمدزا  تاکید نمودند.
مهندس رحیمی توجه به اصلاح نظام انبارداری، مالی ، درآمد و مدیریت منابع انسانی و نظارت و ارزیابی مستمر  را از مهمترین الویتها و برنامه های این مرکز  برشمردند.

همچنین با توجه به نیاز این مرکز در اصلاح  فرایندهای هزینه ای مشارکت تمامی واحدهای بیمارستان در این امر را ضروری دانستند.
در پایان هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.