نشست هم اندیشی معاون توسعه مدیریت و منابع با مدیر و کارشناسان بیمارستان ولیعصر (ع)تویسرکان در مسیر اجرای دستورالعمل کشوری تحول سلامت ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با توجه به  ایجاد ستاد دانشگاهی تحول سلامت و به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارائی منابع برگزار شد.

این جلسه با حضور معاون توسعه دانشگاه ،کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین رئیس ؛ مدیر و سایر اعضای تیم مدیریتی بیمارستان فوق الذکر برگزار شد، ابتدای مسئولین بیمارستان ضمن تشکر از برگزاری این چنین جلساتی این امر را باعث ایجاد تغییرات موثری در نحوه مدیریت منابع و مصارف در مراکز  دانستند.

در ادامه گزارش عملکرد این مرکز در خصوص مدیریت بهینه منابع و مصارف و اجرای دستورالعمل زنجیره کالا و برنامه عملیاتی سال ۹۷ ارائه شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سالجاری، برگزاری این جلسات و تداوم‌ آن را تاکید کرد

مهندس رحیمی گفت: با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد براصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، وضعیت موجود اقلام ‌راکد و مازاد، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای، خدمات القائی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: اصلاح نظام انبارداری، مالی ، درآمد و مدیریت منابع انسانی و نظارت و ارزیابی مستمر  از مهمترین الویتها و برنامه های این مرکز  در برنامه کاری باشد.

در پایان هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.