جلسه تخصصی ارزیابی عملکرد بیمارستان امام حسین (ع) ملایر با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، رئیس، مدیر و کارشناسان بیمارستان برگزار شد

مهندس رحیمی با اشاره به مدیریت صحیح منابع و مصارف درست اقلام مصرفی اظهار داشت: با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد براصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، وضعیت موجود اقلام ‌راکد و مازاد، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای، خدمات القائی بسیار حائز اهمیت است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به الویت دهی سیاستهای وزارت بهداشت در رابطه با مدیریت هزینه و درآمد در سال ۹۷، برگزاری این جلسات و تداوم‌ آن را بسیار موثر و مثبت ارزیابی کرد

وی تاکید کرد: با توجه به نتایج عملکرد مالی این واحد براصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیاز سنجی واقعی؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف، وضعیت موجود اقلام ‌راکد و مازاد، رسیدگی صحیح اسناد بیمه ای، خدمات القائی روند رو به رشدی در مسیر بهینه سازی عملکرد خواهد داشت.

وی افزود: اصلاح نظام انبارداری، مالی ، درآمد و مدیریت منابع انسانی و نظارت و ارزیابی مستمر  از مهمترین الویتها و برنامه های این مرکز  در برنامه کاری باشد.

در ادامه مدیر بیمارستان با اشاره به برنامه های آتی این مرکز و اقدامات انجام شده در مسیر بهینه سازی مصرف  افزایش بهره وری مطالبی را عنوان کرد

در پایان هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.