کمیته مدیریت منابع و مصارف با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در دفتر رییس دانشگاه برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه بر موضوعاتی همچون بررسی مجدد فرآیندهای جاری واحد بر اساس اصل پارتو و حذف فرایندهای غیرضروری، کنترل موجودی و نگهداشت منظم انبارها با نظارت مستمر، خرید متمرکز دارو و ملزومات پزشکی، کنترل و بهینه‌سازی خرید، تملک سرمایه‌ای و استفاده بیشتر از داشبوردهای مدیریتی در تصمیم‌گیری‌ها تاکید کرد.

مهندسرحیمی اتمام پروژه‌های عمرانی بهداشتی شروع شده دانشگاه را از اولویت‌ها دانست و گفت: حفظ آرامش روحی، روانی و جسمی سیستم در کنار لزوم مدیریت منابع و مصارف بسیار مهم است.

وی با تاکید بر اینکه کمیت و کیفیت ارائه خدمات به مردم کمتر نخواهد شد، افزود: مدیریت منابع و مصارف تحت هیچ شرایطی لزوما کاهش و حذف هزینه‌ها نیست بلکه اصلاح روندها و فرایندها و بررسی ورودی‌ها و خروجی‌های فرایندها است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به پیش شرط‌های مدیریت منابع و مصارف گفت: پرداخت‌های پرسنلی و مزایایی مستمر و نامستمر اولویت اصلی دانشگاه است.

وی یادآور شد که برنامه‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان رکن اصلی رشد و توسعه همچنان در اولویت اصلی خواهد بود.

رحیمی تصریح کرد که نیروی انسانی به عنوان رکن تصمیم‌سازی تیمهای مدیریت هستند و برنامه تعیدل نیرو نخواهیم داشت و فعالیتها و برنامه‌های رفاهی کارکنان کم نخواهد شد.

در ادامه حاضران در این جلسه به بیان تجربیات مدیریتی خود در راستای مدیریت بهینه منابع و کاهش هزینه پرداختند.

تولید ثروت از دانسته‌ها و سرمایه‌های دانشگاه، مدیریت بهتر نقدینگی‌ها و موجودی‌ها، آموزش و توانمندسازی مدیران و کارکنان، توجه مهم به گایدلاینها در حوزه درمان، مدیریت استفاده از انرژی (حاملهای انرژی)، ساماندهی قراردادهای دانشگاه و تشویق بهترین رفتارها و برنامه‌های مدیریت منابع و مصارف در دانشگاه ازجمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.