بازدید نماینده وزارت متبوع و کارشناسان دفتر فنی، مهندسی دانشگاه از بیمارستان فاطمیه

مهندس برازنده نماینده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه مهندس طاهری از دفتر فنی و مهندسی دانشگاه، مهندس نجفیان از دفتر برنامه‌ریزی و بودجه و  مهندس حیدری از معاونت درمان در بیمارستان فاطمیه حضور یافتند و از روند پیشرفت فعالیتهای عمرانی، پروژه‌ها و برنامه‌های هتلینگ بیمارستان بازدید کردند.

مهندس برازنده ضمن ابراز رضایت و خرسندی از روند اجرای پروژه های عمرانی و هتلینگ بیمارستان پیشرفت این پروژه ها را مثبت ارزیابی کرد.