معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

پیشبرد امور دانشگاه و دستیابی به راهکار مشترک با اشتراک‌ تجربیات / کمک فکری برای بهبود حوزه رفاهی کارکنان

برنامه نشست هم‌اندیشی مدیران حوزه پشتیبانی و رفاهی کلان منطقه آمایشی ۳ در دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تسلیت درگذشت تعدادی از هموطنان در سانحه تصادف و آتش‌سوزی اتوبوس مسافربری در شهر سنندج به مدیران حوزه پشتیبانی و رفاهی کلان منطقه آمایشی ۳ خیرمقدم گفت و ابراز امیدواری کرد که اشتراک‌ تجربیات و انتقال اطلاعات زمینه‌ساز پیشبرد امور دانشگاههای علوم پزشکی این کلان منطقه شود.

بهروز رحیمی، حوزه معاونت توسعه دانشگاه را از پر چالش‌ترین حوزه‌های دانشگاه و از ارکان مهم تصمیم‌گیری دانست و گفت: حوزه رفاهی و پشتیبانی نیز از بخشهای بسیار مهم این معاونت و دانشگاه محسوب می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، وظیفه مدیریت پشتیبانی و رفاهی را تصمیم‌گیری برای کل دانشگاه عنوان کرد و افزود: این مدیریت باید برای امور پشتیبانی و رفاهی کل مجموعه دانشگاه تصمیم‌گیری کند.

وی با اشاره به اینکه حوزه پشتیبانی رکن مهمی در روند توسعه دانشگاه است؛  از زحمات آقایانی مدیر خوشنام، با‌انگیزه و خوش‌فکر حوزه پشتیبانی و رفاهی دانشگاه که از مهمترین همکاران در حوزه توسعه هستند، قدردانی کرد.

رحیمی، از برگزاری اجلاس معاونان در پایان هفته جاری خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای برگزاری شایسته این اجلاس انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اهمیت تبدیل رفتارهای یدی و ذهنی به اطلاعات آماری در قالب نرم‌افزار، مطالبی در مورد سامانه ساغر برای بررسی قراردادهای دانشگاه، فرآیند خرید و انبارداری. ارزیابی کنترل مکانیسم انبارها و روند برگزاری مناقصات بیان کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه برگزاری این نشستها به دستیابی به درک و تفاهم مشابه برای درمان دردهای مشترک کمک می‌کند، گفت: پاسخ به دردها در دانشگاهای مختلف در مواردی متفاوت است و دستیابی به درک مشترک دستیابی به راهکار مشترک را موجب می‌شود.

وی، کمک فکری برای بهبود حوزه رفاهی کارکنان را خواستار شد و گفت: لازم است پرورش ایده‌ها به بهترین شکل ممکن انجام شود و ایده‌پروری با همفکری صاحب‌نظران بیش از گذشته مورد توجه باشد و زمینه اقدامات رفاهی بیشتر فراهم شود.

رحیمی، جلسات گروهی را زمینه‌ساز رفع بسیاری مشکلات خواند و گفت: دستیابی به بسیاری از دستاوردها صرفا با کار انفرادی میسر نیست.

در این جلسه گزارشی از مصوبات جلسه مناطق دهگانه مدیران حوزه پشتیبانی و رفاهی در مورد پستهای بلاتصدی، شاخصهای نیروی انسانی حوزه خدمات. شاخصهای خوشرویی، انبارداری نوین و مجازی و مدیریت هزینه‌ها، مواردی از تداخلات وظایف حوزه پشتیبانی و رفاهی و انتقال تجارب موفق و مشارکت دانشگاههای زیرمجموعه قطبهای دهگانه و ارسال موضوعات آموزشی مدیران امور پشتیبانی و رفاهی بیان کرد.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز با تسلیت درگذشت حادثه اخیر هدف از برگزاری جلسه را استفاده از تجربیات مدیران حوزه پشتیبانی و رفاهی برای پیشبرد اهداف سازمانی دانست و با اشاره به سرفصلهای آموزشی مدیران پشتیبانی و رفاهی، موضوعات دوره‌های پیشنهادی را برشمرد.

حسن آقامیری با ارائه توضیحاتی در مورد فرآیند شناسایی مراکز پرهزینه حوزه پشتیبانی و رفاهی دانشگاه، توضیحاتی در خصوص فرمهای مربوطه و چگونگی وارد کردن اطلاعات آن بیان کرد.

وی با تشکر از حسن ظن معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ابراز امیدواری کرد که بیش از گذشته در انجام وظایف سازمانی مثمر ثمر باشد.

بررسی راهکارهای مدیریت و کاهش هزینه و تجارب موفق دانشگاهها در راستای مدیریت هزینه و چالشهای پیش رو از دیگر بخشهای این جلسه بود و در پایان جمع بندی نشست مدیران حوزه پشتیبانی و رفاهی انجام شد.

در ادامه سید محمد موسوی کارشناس حوزه آمار و واحد فناوری اطلاعات درباره سامانه ساغر و داشبورد آنلاین آن توضیح داد.

در این جلسه حضار مطالبی در خصوص  اهمیت تبدیل ایده به نرم افزار، لزوم استفاده از نتایج جلسه، توجه به بارش افکار برای دستیابی به اهداف مشترک و قدردانی از نگاه ویژه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همدان به حوزه پشتیبانی بیان کردند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>