دومین جلسه کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی ستاد تحول سلامت کشور و  به منظور مدیریت بهینه هزینه و افزایش بهره وری منابع در دفتر معاونت توسعه برگزار شد.

این جلسه که با حضور معاون توسعه دانشگاه ؛مدیران بیمارستانها، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی؛ مدیر منابع فیزیکی، معاون امورمالی و کارشناسان ستادی این حوزه برگزار شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با توجه به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت بهینه منابع و مصارف؛ نظارت صحیح مدیران را بر وضعیت درآمد و هزینه بیمارستانها گامی مهم در تحقق این امر برشمردند.

مهندس بهروز رحیمی با اشاره به شرایط روز بر پیش بینی مشکلات احتمالی آتی و انجام تمهیدات لازم جهت مدیریت شرایط به ویژه در حوزه دارو و تجهیزات تاکید نمودند.

وی در ادامه با توجه به گزارشات و تحلیل های مالی مراکز بر اصلاح فرایندهای هزینه بر در سیستم مانند روندکسورات؛ ساماندهی انبارها ؛ مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت و پرمصرف ؛ تعیین تکلیف اقلام‌راکد و مازاد و اسقاط تاکید کرد.

مهندس طاهری مدیر منابع فیزیکی دانشگاه با اشاره به روند تخصیص اعتبارات هتلینگ در وزارت متبوع ؛ بر ضرورت نظارت مدیران بر سامانه CMMS و همچنین ارائه گزارش عملکرد هتلینگ در بیمارستانها مطالبی را بیان کرد.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی نیز در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه پشتیبانی بیمارستانها و بویژه اهمیت سامانه ساقر و ساماندهی نیروهای شرکتی مطالبی را عنوان کرد.
با توجه به مشکلات موجود در موضوع پسماندهای شیمیایی و عفونی بیمارستانها؛ مهندس میرمحمدی کارشناس مسئول بهداشت محیط و مهندس حیدری کارشناس بهداشت محیط معاونت درمان گزارشی از وضعیت موجود مراکز و راهکارهای پیشنهادی ارائه داد.

در ادامه مدیران بیمارستانها نقطه نظرات خود را در خصوص مسائل و موضوعات مورد بحث در جلسه بیان نمودند.
در پایان جلسه نتایج پایش مالی بیمارستانها توسط کریمی معاون امور مالی دانشگاه ارائه شد.