دانشگاه علوم پزشکی همدان رتبه پیشتاز یک ستاره در چهارمین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد در معاونت توسعه مدیریت و منابع در سال ۱۳۹۶ را کسب کرد.

معاونت توسعه این دانشگاه موفق به کسب رتبه پیشتاز یک ستاره در چهارمین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد در معاونت توسعه مدیریت و منابع در سال ۱۳۹۶ شده است.

متن نامه سید علی صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع به رییس دانشگاه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر موسوی بهار

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

با اهدای سلام وتحیات الهی

نظام مدیریت عملکرد به عنوان فرآیندی که مسیر حرکت سازمان را بر مبنای ارزیابی وضع موجود و تجسم وضع مطلوب ،مشخص و رصد می کند ضامن “تداوم بقا”و”پویایی کارآمد” هر سیستمی است.

مایه خوشحالی است ،ابراز دارم در چهارمین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد در معاونت توسعه مدیریت و منابع در سال ۱۳۹۶،آن دانشگاه به رتبه “پیشتاز یک ستاره “ نایل آمده است.

شایسته است از توجه جنابعالی و زحمات معاون محترم توسعه مدیریت و منابع آن دانشگاه و همکاران گرامی ایشان تشکر نمایم ، توفیقات بیشتر همگان را در کسب رضای الهی و نیل به اهداف

بلند نظام سلامت از درگاه خداوند متعال خواستار باشم.