بنا به تصمیم مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت متبوع سامانه بودجه تملک دارایی سرمایه ای وزارت بهداشت در دست تهیه و نگارش می باشد.

به همین منظور در سطح کشور ۳دانشگاه به عنوان پایلوت اجرایی نرم افزار که شامل دانشگاه های همدان، مشهد و زاهدان می باشند، انتخاب گردیده اند جلسه اولیه سامانه در وزارت متبوع در تاریخ ۲۶و۲۷تیرماه برگزار و جلسه دوم در تاریخ ۲و۳ مردادماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار و با حضور معاونت محترم توسعه جلسه آغاز و ضمن خیر مقدم و پشتیبانی از تدوین سامانه، رهنمودهای لازم را ارائه نمودند.

در ادامه جلسه با نظرات مدیران و کارشناسان عمرانی دانشگاههای مذکور نظرات اصلاحی بمنظور تهیه نرم افزار جامع مطرح و اصلاحات لازم در این مرحله به شرکت نرم افزاری توسط مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت متبوع ارسال گردید.