مهندس رحیمی معاون توسعه و منابع دانشگاه به همراه دکتر سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از کارشناسان و کارکنان حوزه مربوطه با حضور در خوابگاه دانشجویی دخترانه دانش و پسرانه شهید مباشر کاشانی از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این خوابگاه‌ها به ویژه مشکلات فیزیکی قرار گرفت.

در این بازدید مسائل این دو خوابگاه توسط معاون فرهنگی و دانشجویی و همچنین رئیس اداره امورخوابگاه‌ها مطرح شد که در همین خصوص به منظور برطرف کردن بخشی از مشکلات این دو خوابگاه از طرف معاون توسعه مدیریت و منابع قول مساعد داده شد.

لازم به عنوان است که هاشم شیرین‌دخت مدیر حراست، علیرضا طاهری رئیس اداره فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، احسان کاووسی رئیس اداره امور خوابگاه‌ها و جانشین مدیر امور فرهنگی و همچنین جمعی از کارشناسان و کارکنان حوزه‌های مربوطه نیز در این بازدید حضور داشتند.