مدیر بودجه و برنامه ریزی دانشگاه گفت: بر اساس تصمیم گیری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ۱۰ تیم ارزیابی از بهترین کارشناسان منتخب مالی و بودجه از  سر تا سر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مسئولیت پایش و ارزیابی منابع مالی و بودجه را بر عهده گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، با توجه به لزوم پیگیری و تحقق سیاست‌های ابلاغی وزارت متبوع به منظور مدیریت بهینه منابع و مصارف در دانشگاهها، جلسه هماهنگی و توجیهی ارزیابان معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی و بودجه دانشگاه؛ کریمی معاون امور مالی دانشگاه و تیم ارزیابی متشکل از رئیس اداره درآمد؛ مسئولین و کارشناسان منتخب درآمد؛ HIS و طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد بیمارستانی و ستادی در مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر نیاستی توضیحاتی را در خصوص اهداف وزارت متبوع و برنامه ریزی انجام گرفته برای انجام پایش و نظارت منابع طرح تحول سلامت و بودجه ارائه کرد.

وی در ادامه افزود: روند انجام ارزیابی دانشگاهها بر اساس تصمیم معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی متشکل  از ۱۰ تیم ارزیابی و از بهترین کارشناسان منتخب مالی و بودجه دانشگاههای علوم پزشکی کشور مسئولیت این پایش را برعهده خواهند داشت که هم‌اکنون دو تیم از دانشگاه همدان نیز در این برنامه حضور دارند.
دکتر نیاستی در ادامه گقت: طبق برنامه‌ریزی انجام گرفته پایش و ارزیابی بیمارستانهای دانشگاهی کشوراز اواخر مرداد ماه سال جاری آغاز و نتایج آن به وزارت بهداشت ارسال می‌شود.
در ادامه جلسه کریمی معاون امور مالی دانشگاه بر اهمیت پایش و ارزیابی دقیق و مبتنی بر مستندات تاکید و توضیحات لازم را در خصوص سنجه‌های ارزیابی و مسئولیت هریک از اعضای تیم ارائه کردند.

در پایان هر یک از ارزیابان نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند و به سوالات و ابهامات آنان پاسخ داده شد