متن پیام بدین شرح است:

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

یکم شهریور ماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبیب برجسته و نامدار ایرانی جهان اسلام شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نامگذاری شده است و پنجم شهریورماه زاد روز دانشمند شهیر محمد بن زکریای رازی و روز داروساز بهانه‌ای است تا تلاش‌های ارزنده پزشکان عزیز  این مرز و بوم را ارج نهاده و اهمیت این حرفه ارزشمند را یادآور شویم.

مفتخرم این روزهای مبارک را به تمامی پزشکان خدوم، داروسازان زحمتکش و جامعه پزشکی ایران اسلامی به ویژه حوزه دانشگاه علوم پزشکی همدان تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان سلامتی و توفیق روزافزون این نیکان سفید پوش عرصه سلامت، در ارائه خدمت به مردم شریف کشور عزیزمان را مسالت می‌نمایم.

بهروز رحیمی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>