معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: یکی از اولویت های اصلی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان تکمیل پروژه های بهداشتی درمانی در سطح  استان است.

مهندس بهروز رحیمی با همراهی دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی و بودجه ، مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات ، ارتباطات و آمار، مهندس طاهری مدیر دفتر فنی  معاونت توسعه  مدیریت و منابع دانشگاه و مهندس شمس مسئول امور عمومی و اقتصاد معاونت درمان از کلینیک ویژه در دست ساخت (امید) همدان بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی اظهار داشت : یکی از اولویت های اصلی دانشگاه علوم پزشکی همدان تکمیل پروژه های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان می باشد که در راستای توسعه و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی همدان می باشد که اتمام به موقع این پروژه ها  منتجر به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شکل مطلوبی برای مردم شریف همدان خواهد شد.

در ادامه تیم بازدید کننده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از قسمت ها و بخش های مختلف این پروژه در حال ساخت  بازدید و بر روند اجرای آن نظارت کردند