دومین جلسه هماهنگی مسئولان امور عمومی و خدمات بیمارستان ها با مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و کارشناسان این حوزه درمرکز آموزشی درمانی تخصصی و  فوق تخصصی قلب و عروق  فرشچیان برگزار شد.

دومین جلسه هماهنگی مسئولان امور عمومی و خدمات  بیمارستان ها با حضور آقایانی، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و کارشناسان این حوزه درمرکز آموزشی درمانی تخصصی و  فوق تخصصی قلب و عروق  فرشچیان برگزار شد.

حاضران در این نشست، پیرو جلسه اولیه، در خصوص موارد مطرح شده توسط مسئولان امور عمومی و خدمات بیمارستان ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آقایانی، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه، اظهار کرد: رفع موانع در زمینه های مختلف حوزه کاری، بر کیفیت همکاری و همبستگی تیمی بنا شده است و مسئولان امور عمومی در بیمارستان های دولتی استان باید به این امر توجه ویژه ای داشته باشند.

وی افزود: واحد امور عمومی و خدمات بیمارستان ها در پیشبرد اهداف و مسیرهای موفقیت بیمارستان و دانشگاه نقش کلیدی و بسزایی دارند و باید در جلسات اینچنینی، مشکلات بیمارستان ها را مطرح کنند تا با همفکری یکدیگر به رفع موانع و مشکلات آنان بپردازیم.

در ادامه جلسه کارشناسان ستادی واحد امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و مسئولان امور عمومی و خدمات بیمارستان های دانشگاهی استان به بحث و تبادل نظر در خصوص برخی از موانع موجود پرداختند و نقطه نظرات خود را  برای دستیابی به راهکارهایی در جهت بهبود کیفیت این مهم، عنوان کردند.