جلسه  ویرایش و جمع بندی نقطه نظرات کارشناسی در راستای برگزاری جلسات هم اندیشی قطبهای دانشگاهی کلان منطقه آمایشی ۳ برگزار شد.

با توجه به الزام برگزاری جلسات هم اندیشی قطبهای دانشگاهی در راستای هم اندیشی و تبادل نظرات و راهکارهای پیشنهادی مطابق با دستور کار جلسه ای با حضور مدیر توسعه سازمان و تحول اداری، رئیس گروه / کارشناس خبره مهندسی مشاغل و سازمان آن دانشگاه‌های علوم پزشکی کردستان، ایلام، کرمانشاه و همدان برگزار شد.

این جلسه به منظور ویرایش و جمع بندی نقطه نظرات کارشناسی در مرکز همایشهای کارگاه شماره یک دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

بازنگری مشاغل عمومی مهندسی مشاغل، بازنگری شاخصهای اختصاصی دستورالعمل انتخاب، انتصاب مدیران و بررسی آیین نامه مهندسی مشاغل و تشکیلات ازجمله موارد بررسی شده در این جلسه بود.