متن پیام بدین شرح است:

إنَّ الحُسَینَ مِصباحُ الهُدی وسَفینَهُ النَّجاهِ

کربلا دیگر بیابانی تفتیده در سرزمین عراق نیست؛ کربلا منزلگاه همه‌ی کسانی است که تازیانه‌ی شرک زمانه بر گُرده‌هایشان زخم نهاده و قبله‌گاه تمام انسان‌های آزاده‌ای است که تقدیر جهان را حرکت به سوی روشنی و قیام علیه ظلمت می‌دانند و بر این حقیقت ایمان دارند که میراث حکومت جهان عاقبتْ متعلق به حکومت صالحان راستین الهی خواهد بود.

محرم یادآور بزرگترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است، حماسه انسان‌های پاک‌دلی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و در راه دین و عقیده از جان، مایه گذاشتند.

اینجانب فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش را بر صاحت مقدس آقا امام زمان (ع)، رهبر معظم انقلاب و همه شیفتگان آن حضرت به‌ویژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی همدان تسلیت عرض می‌نمایم.

بهروز رحیمی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>