مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیران و کارشناسان حوزه معاونت توسعه از روند و پیشرفت ستاد جدید الاحداث دانشگاه علوم پزشکی همدان بازدید کرد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت ومنابع، دکتر نیاستی مدیر بودجه و برنامه ریزی، آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و مهندس طاهری مدیر دفتر فنی دانشگاه از ساختمان جدیدالاحداث ستاد دانشگاه علوم پزشکی همدان بازدید کردند و پیگیر روند پیشرفت و تکمیل این مرکز شدند.

این پروژه ساختمانی با زیربنای ۱۵ هزار متر مربع و در هفت طبقه نقشه کشی شده است و در مرحله ی نازک کاری و نماسازی است.پیشبینی می شود که تا پایان سال جاری فاز اول این مجموعه شامل ۳ طبقه فوقانی تکمیل و آماده بهره برداری خواهد بود.اعتبار مالی که برای این مجموعه جهت تکمیل پیشبینی شده است حدود ۲۰ میلیارد تومان است.

مهندس رحیمی ضمن قدرانی از روند ساخت و پشرفت این پروژه عنوان کرد: یکی از مهم ترین و اولویت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی همدان تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در این حوزه می باشد که در راستای توسعه و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی همدان قدمی بزرگ و مطلوب خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خاطر‌نشان کرد: سعی این معاونت بر این اساس است که تا پایان سال جاری چند طبقه از این ساختمان تکمیل و به بهره برداری برسد تا بتوان چند واحد از واحدهای ستادی دانشگاه علوم پزشکی همدان را در آن مستقر نماییم و با توجه به پیشبینی های انجام شده، تا پایان شهریور‌ماه سال ۹۸ این ساختمان تکمیل و به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.