دانشگاه علوم پزشکی همدان رتبه برگزیده در شاخص‌‎های ویژه ارزیابی عملکرد دستگاه‎های استان را در آیین تجلیل از دستگاه‎های برتر استان کسب کرد.

قدردانی از دکتر سید حبیب‌اله موسوی‌بهار و تقدیر از همکاران وی با توجه به شاخصهای مختلف در حوزه سلامت با اهدای تندیس و لوح سپاس انجام شد.

استاندار همدان با تشکر از عملکرد دانشگاه، در حاشیه این قدردانی از کلنگ‌زنی بیمارستان هزار تخت‌خوابی در آینده نزدیک خبر داد.

محمد‌ناصر نیکبخت در جشنواره شهید رجایی و آیین تجلیل از دستگاههای برتر استان ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، حمله تروریستی اهواز و خوزستان را محکوم کرد و به ارواح شهدای این حمله درود فرستاد و گفت: این حرکات از روی ناتوانی و یأس است که ابرقدرت‌های مدعی با اجیر کردن کوردلان حمله تروریستی را برنامه‌ریزی می‌کنند غافل از اینکه این وقایع حس وطن‌پرستی را تقویت می‌کند.

وی با بیان اینکه حماسه مردم ایران در دوران دفاع مقدس تاریخ ساز شد، یادآور شد که رئیس جمهور در سازمان ملل متحد مودبانه و قدرتمندانه سخن گفت همچنین جلسه دیروز شورای امنیت با حضور روسای ۱۷۰ کشور تشکیل شد که آنان بر دفاع و حفظ برجام تاکید کردند.

استاندار همدان با اشاره اینکه ما هم‌اکنون ثمره دفاع مقدس و جانفشانی عزیزانمان را می‌چینیم، گفت: با توجه به شرایط ایران مقتدر امروز، به هیچ وجه سودای جنگ به مغز دشمنان نمی‌رسد.

وی افزود: به لطف خداوند با رهبری مقام معظم رهبری و برنامه‌ریزی سران سه قوه از این معبر سخت عبور می‌کنیم و همه چیز به روال عادی برمی‌گردد.

نیکبخت گفت: امروزه حقانیت ایران به اثبات رسیده است و مردم با تدبیر ایران باید جامعه را روان‌پریش نکنند زیرا تمام ارزاق مورد نیاز کشور فراهم است و به لحاظ ارزی و اعتبارات عمرانی هم مشکلی وجود ندارد.

وی به مسئولان نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن تاکید کرد که اجازه ندهند برخی افراد سودجو از فضای فعلی سوء استفاده کنند.

استاندار همدان با برشمردن برخی ویژگیهای شهید رجایی، از برگزارکنندگان این جلسه برای مشخص شدن نفرات برتر جشنواره شهید رجایی استان همدان قدردانی کرد.

وی به همه دستگاههای برتر جشنواره شهید مطهری تبریک گفت و توضیحاتی ‌در خصوص دلایل در نظر نگرفتن برخی مجموعه‌ها بیان کرد و افزود: ارزیابی‌ها در سازمانها باید محصول‌محور و بر مبنای میزان بهره‌وری باشد و ارزیابی‌ها ساعت‌محور نبوده بلکه محصول‌محور باشد.

نیکبخت با بیان اینکه خدمت صادقانه و دلسوزانه به مردم بسیار لذت‌بخش است تاکید کرد که  «نگذارید میز خدمت تشریفاتی شود».

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه باید برای فراهم کردن آرامش در جامعه تلاش کرد، گفت: دارالمومنین همدان جزو استان‌های امن است و ما تمام توان خود را برای پیشگیری از هر گونه مشکلات انجام می‌دهیم.

حاجی‌بابایی نقدهای سازنده را برای برونرفت از مشکلات فعلی بسیار ارزشمند دانست و گفت: مدیران این انقلاب و مردم همیشه در صحنه بدون‌شک پرتوان مسیر را طی می‌کنند و در این مسیر این افراد آزمایش می‌شوند.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به انقلاب و آرمانهای آن پایبند هستند، اظهار کرد: وضعیت اقتصادی فشار زیادی به مردم آورده است و دولت و مجلس برای کمک به مردم به ویژه این اقشار محروم برنامه‌ریزی می‌کند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، تفکیک ایران با این میزان افتخار را هدف دشمنان دانست و گفت:  اما مردم هرگز نظام را با برخی اشکالات و ضعف‌ها گره نمی‌زنند و بی‌شک مردم با قدرت از این معبر عبور می‌کنند.

دیگر نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز خجسته با اشاره به حمایت‌های ۴۸ کشور جهان در دوران جنگ تحمیلی گفت: مردم ما با هشت سال مقاومت در برابر دشمنان ایستادگی کردند و امروز نیز با همه توان در برابر آنان می ایستند.

خجسته مثالهایی از شکنجه‌های اسرا در دوران دفاع مقدس بیان کرد و افزود: مردم با رهبری امام خمینی‌(ره) در دوران دفاع مقدس به خوبی ایستادگی کردند و حتی یک وجب از خاک ایران از دست نرفت.

وی ادامه داد: در شرایط اقتصادی فعلی کشور که اختلال در بازار و معیشت مردم ایجاد شده ما می‌توانیم با تفکر جهادی، اتحاد و وحدت بین مردم و سه قوه از این شرایط عبور کنیم.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مدیریت اقتصاد و معیشت به طور ملموس انجام شود، گفت: ما از قدرتمندترین و ثروتمندترین کشورهای منطقه هستیم و امروز کار همه ما حسین‌وار و زینب‌گونه است.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>