معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تحلیل آماری را مبنایی برای تغییر دانست و بر لزوم بهره گیری از فرصت تحریمها برای تغییر رفتار تاکید کرد.

مهندس رحیمی در گردهمایی روز ملی آمار با قدردانی از زحمات فعالان این حوزه اظهار داشت: نقش هر یک از کارشناسان آمار در موفقیت‌های دانشگاه چشم‌گیر است.

وی توجه به نکات مثبت را یکی از مهارتهای مهم زندگی دانست و افزود: این مهارت در کنار تصمیمات خاص مدیریتی وابسته به آمار دقیق در شرایط فعلی کشور می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد و نباید ذهنها را درگیر مشکلات و نکات منفی کرد تا خوبی‌ها قربانی اتفاقات ناخوشایند نشود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر بیگلرخانی فردی عالم، اندیشمند، توانمند و شریف خطاب کرد و از وی و  گروه زحمتکش مجموعه فناوری اطلاعات ارتباطات و آمار دانشگاه قدردانی کرد.

وی با اشاره به باور عمیق و اعتقاد به حوزه آمار، اساس رفتار کاری و مدیریتی خود را آمار دانست.

مهندس رحیمی با بیان اینکه اهمیت کار جامعه آماری دانشگاه بر هیچ فردی پوشیده نیست، گفت: اطلاعات آماری در تصمیمات دانشگاه بسیار مهم است و معتقدم که در هر حوزه باید فقط با استناد آمار سخن گفت و دقیق‌ترین آمار و تحلیل مبتنی بر عدد ارائه شود.

وی با اشاره به وجود سایت‌هایی برای ارائه لحظه‌ای آمار جهانی این موضوع را نشان از تلاش تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان به این مقوله مهم دانست که منطبق با آن تصمیم‌گیری در کشورها انجام‌ می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تاکید بر اینکه تحلیل مبنایی برای تغییر است، گفت: من اعتقاد زیادی به تغییر دارم مقاومت در برابر تغییر را در خود کشته‌ام و اعتقاد دارم تحریم برای کشور ما فرصتی برای تغییر رفتار، ذائقه و تصمیم است.

وی دانش و اطلاعات بدست آمده را ناشی از زحمات کارشناسان حوزه آمار دانست و اتصال مراکز آماری حوزه‌های مختلف دانشگاه و ایجاد مرکز آماری توانمند را خواستار شد.

مهندس رحیمی با بیان اینکه زمان دستیابی به آمار و صحت آن بسیار بااهمیت است مثالهایی از اهمیت سرعت دسترسی به آمار برای اتفاقات مهم در دانشگاه و پیشگیری از برخی مخاطرات عنوان کرد.

وی کنترل تصادفی محاسبات آماری توسط فرد دیگری غیر از کارشناس آمار را مهم دانست و افزود: کارهای آماری گروهی است و محور این گروه کارشناسان حوزه آمار هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با قدردانی از ایجاد غرفه مجموعه آمار دانشگاه علوم پزشکی همدان در همایش روز آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد که اطلاعات آماری دانشگاه در قالب کتابچه‌های آماری گردآوری می‌شود و برای تصمیمات مدیرتی به ویژه در حوزه توسعه به این کتاب که حاوی تحلیل‌های مختلف است، مراجعه می‌شود و بودجه سال ۹۸ هم بر مبنای اطلاعات موجود تنظیم می‌شود.

وی خاطر‌نشان کرد که استخراج لحظه‌ای اطلاعات و دقت آن موجب اعتماد سیستم می‌شود و نباید از یاد برد که هر موفقیتی به دلیل توجه به آمار است و هر شکستی از بی‌توجهی مدیران به حوزه آمار نشأت می‌گیرد.

رحیمی با اشاره به سپری شدن یک سال و یک ماه و ۴ روز از دوران پذیرش مسئولیت به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: با وجود فشار زیاد کاری بر مجموعه معاونت توسعه هم‌اکنون بدهی دارویی دانشگاه به صفر رسیده است و پرداخت کارانه‌های بیمارستانها به طور منظم انجام می‌شود به طوریکه دانشگاه علوم پزشکی همدان از نظر میزان پرداخت کارانه جزو دانشگاههای خوب است.

وی با بیان اینکه با علم و آگاهی نسبت به این مسیر مدیریتی مسئولیت معاونت توسعه دانشگاه را پذیرفته است افزود: توسعه و رشد دانشگاه همواره مورد توجه بوده است و تحقق این موضوع پذیرش ریسک بالا را نیاز داشته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ابراز امیدواری کرد که با تلاش همگانی شرایط کشور و دانشگاه بهتر شود و تحریمها الگویی از تغییر شود تا رفتارها بهبود یابد.