بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در جلسه مشترک رئیس دانشگاه با معاونین ،مدیران شبکه در شهرستان بهار :

مهندس رحیمی ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای شبانه روزی پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، کارکنان و مدیران بر توجه ویژه به سرمایه عظیم نیروی انسانی بعنوان نیروی محرکه اصلی دانشگاه تاکید نمودند.

ایشان ضمن ارائه گزارش وضعیت منابع دانشگاه بیان کرد: وضعیت پرداخت بدهی های بیمارستانها در وضعیت مناسبی قرار دارد. روند پرداختهای منظم پرسنلی و پزشکان بعنوان یکی از الویتهای دانشگاه ادامه خواهد داشت.
معاون توسعه دانشگاه در خصوص پروژه های عمرانی گفت: از ۳۱۸ پروژه بهداشتی پیش بینی شده ۲۲۷ پروژه به اتمام رسیده و ۴۰ پروژه نیز تا بهمن ماه سالجاری به بهره برداری خواهد رسید. ایشان افزودند دانشگاه علوم پزشکی همدان یکی از سه دانشگاه برتر کشور در اجرای پروژه های بهداشتی می باشد که باعث افتخار و مباهات استان است
وی در ادامه بر توجه ویژه به ظرفیتهای بسیار خوب خیرین سلامت تاکید و از مدیران دانشگاه خواستند تا در جلب حمایت و همراهی و همکاری مجامع خیرین سلامت در شهرستان ها تلاش نمایند.

مهندس رحیمی اتخاذ سیاستهای مدیریت بهینه منابع و مصارف و انجام برنامه ریزی های دقیق و پایش عملکرد را موجب حفظ نقدینگی دانشگاه دانسته و بیان نمودند در مقایسه با سال ۹۶ بیست درصد هزینه درمان دانشگاه کاهش یافته است. همچنین بدهی های حامل های انرژی نیز در اولویت پرداخت ها قرار گرفته است.
همچنین ایشان فرهنگ سازی در راستای استفاده بهینه از اوراق بهادار را ضروری دانسته و از مدیران خواستند تا در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند
معاون توسعه با توجه به موجودی قابل توجه انبار های واحد های تابعه دانشگاه از مدیران خواستند تا با تعریف نقطه سفارش موجودی انبارها را مدیریت نموده و خریدها براساس برنامه و نیاز واقعی انجام گیرد
در پایان مهندس رحیمی بر تعامل مطلوب با نمایندگان شهرستانها در جهت تامین منابع انسانی و پروژه هایی مورد توافق تاکید نمودند.