نشست تعالی منابع انسانی از گروه‌های کاری با حضور ارزیابی از انجمن تعالی تهران و با حضور کارکنان منتخب واححدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه با تشکر از دکتر شورکی مدرس کارگاه، افراد حاضر در این جلسه را دارای نقشی دلسوزانه‌ در مجموعه دانشگاه دانست و از آنان قدردانی کرد.

دکتر سید حبیب‌اله موسوی‌بهار گسترش دایره خدمت‌رسانی را مهم خواند و گفت: هر فردی در مجموعه باید به ارزشمندی اقدامات خود ایمان داشته باشد و از رضایت‌مندی شغلی برخوردار باشد.

وی با اشاره به اهمیت افزایش اعتماد در سازمان اظهار کرد: توجه بیشتر به رفاهیات ‌کارکنان و افزایش امکانات فرهنگی و ورزشی آنان بسیار مهم است.

رییس دانشگاه  افزود: در خودارزیابی باید درجات منطقی از انطباق وجود داشته باشد و اصلاحات انجام و کمبودها رفع شود.

وی با قدردانی از همدلی مجموعه دانشگاه ابراز امیدواری کرد که در مراحل بعدی ارزیابی دانشگاه موفقیت خوبی کسب کند.

در این جلسه مدلهای منابع انسانی تشریح شد و توضیحاتی در مورد یادگیری، خلاقیت و نوآوری در سازمان بیان شد.

شایسته تقوی نیز با اشاره به اهمیت تعالی منابع انسانی در گروههای مختلف کاری دانشگاه از همه کارشناسان برای تهیه محتویات و جمع آوری اطلاعات برای خوداظهاریها تشکر کرد و گفت: دانشگاه همدان به عنوان یکی از شش دانشگاه بر اساس توانمندی و زیرساخت‌ها توسط وزارتخانه انتخاب شده است. وی خاطرنشان کرد که قدم گذاشتن در خوداظهاری و ارزیابیها مهم است امید می‌رود به آنچه لیاقت دانشگاه است، دست یابیم.

مدرس کارگاه نیز اظهار کرد: برنامه خودارزیابی علوم پزشکی بر اساس تعالی منابع انسانی از روز گذشته انجام شده است.

شورجی افزود: فرآیندها باید بهبود یابد و نقاط قوت حفظ شود و نقاط قابل بهبود برنامه داشته باشیم.

وی هدف دیگر را نهادینه سازی فرهنگ تعالی در دانشگاههای علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: دانشگاه همدان جزو هشت دانشگاهی بود که به عنوان دانشگاه برتر انتخاب شد.

مدرس این کارگاه یادآور شد که همه دانشگاه‌ها نقاط قوت خوبی دارند که می‌توانند الگوی خوبی باشند تا چرخه بهبود را به خوبی طی شود.

دکتر بشیریان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با اشاره تاریخچه اقدامات انجام شده برای تعالی سازمان اظهار کرد: سال ۷۳ با مدیریت دکتر ابوالحسنی اقداماتی در ارتباط با مدیریت کیفیت جامع و مدیریت فرآیندها انجام شد و  در ۲۴ سال گذشته به همت کارکنان این امور تعطیل نشده و در این سالها دانشگاه مکررا افتخارات بسیاری را ثبت کرده است.