بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان در حال ساخت شهرستان بهار

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق مدیران حوزه توسعه و مدیر حراست دانشگاه از بیمارستان در حال ساخت شهرستان بهار بازدید کردند.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق مهندس شیرین دخت مدیر حراست، مهندس طاهری مدیر منابع فیزیکی، آقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی و دکتر به نشان مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهار و دیگر مسئولین این حوزه از بیمارستان در حال ساخت شهرستان بهار بازدید کردند و میزان پیشرفت پروژه  مورد بررسی قرار گرفت.

مهندس رحیمی با ابراز خرسندی از روند پیشرفت پروژه، در خصوص تجهیز این مرکز عنوان کرد: تا کنون ۲۵۱ قلم از تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان خریداری شده است که به زودی با افتتاح این مرکز ، تجهیز بخشهای مختلف آن آغاز خواهد شد.

وی در پایان افزود: با توجه به شرایط پیش رو و پیش بینی هایی صورت گرفته این پروژه در دهه فجر سالجاری به بهره برداری خواهد رسید تا مردم شریف شهرستان بهار بتوانند از خدمات درمانی بیمارستان جدیدالحداث این شهرستان بهره مند شوند.