مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع از کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی همدان بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق حسن آقایانی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی معاونت توسعه از کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی همدان بازدید کرد.

بهروز رحیمی در این بازدید با اشاره به جایگاه مهم جامعه پیشکسوتان و بازنشستگان اظهار داشت: یکی ازمهم ترین و پر اهمیت ترین ارکان هر سازمانی؛ جامعه پیشکسوتان و بازنشستگان آن می باشد که ما در دانشگاه علوم پزشکی همدان، پیشکسوتان را حلقه های مشورتی مهم مدیران می دانیم که بسیار قابل احترام هستند.

وی در ادامه افزود: باید تجارب ارزشمند این گوهران را دریابیم و آن را سرلوحه کار خود برای دستیابی به موفقیت های بیشتر دانشگاه قرار دهیم.

بهروز رحیمی ضمن اشاره به تعامل مدیران حوزه های مختلف دانشگاه با کانون بازنشستگان اظهار داشت: بهره گیری از نیروهای بازنشسته به عنوان منبع ارزشمند تجربه می تواند فرصتهای بزرگی را برای دانشگاه فراهم نماید تا از محل تجارب و آموزه های آنها، هزینه آزمون و خطای نیروی انسانی تازه کار و مدیران جوان کاهش یافته و فرصت مضاعفی برای ارتقای بهره وری منابع در دانشگاه ایجاد شود.

وی در ادامه افزود: تکریم و تعظیم بازنشستگان از سوی هر سازمان و مجموعه ای علی الخصوص دانشگاه علوم پزشکی همدان در واقع تکریم خودسازمان و کارکنان آن است چرا که بازنشستگی، آینده همه ما خواهد بود.

در پایان جلسه مسائل و مشکلات بازنشستگان دانشگاه بررسی و نقاط قوت و قابل بهبود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.