مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه مدیران و کارشناسان این حوزه از بیمارستانهای علیمرادیان، شهید قدوسی و مرکز بهداشت شهرستان نهاوند بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رستگار مدیر منابع انسانی، آقایانی مدیرامور پشتیبانی و رفاهی ، مهندس بیگلرخانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات، حلافی مدیر امور مالی  وکارشناسان معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان علیمرادیان، بیمارستان شهید قدوسی و مرکز بهداشت شهرستان نهاوند بازدید کردند.

دکتر دارابی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند ضمن تقدیر و تشکر از معاون توسعه و تیم مدیریتی آن معاونت اظهار داشت: معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سال گذشته تا به امروز چندین بار به اتفاق تیم مدیریتی و کارشناسی حوزه معاونت توسعه از شهرستان نهاوند بازدید کردند و همواره به دنبال حل مشکلات این شبکه هستند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه افزود: بدهی دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند در وضعیت بسیار مناسبی قرار داشته و نزدیک به صفر می باشد که این یکی از بزرگ ترین اقدامات مثبت مالی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند بوده است و ما این اتفاق بزرگ را مرهون مدیریت بسیار خوب معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین مدیران مراکز بهداشتی و درمانی و کارشناسان آنان هستیم.

مهندس بهروزرحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر دارابی و همکاران وی در شبکه بهداشت و درمان نهاوند بر اهمیت کار تیمی در حوزه های مختلف دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: درشرایط اقتصادی فعلی، کار تیمی در تمامی حوزه های دانشگاه مشهود است و همگی شاهد نتایج ثمربخش آن در دانشگاه هستیم. اگر این کار تیمی و همبستگی نبود امروز شاهد وضعیت بسیار مناسب پرداخت بدهی دارویی در سطح دانشگاه علوم پزشکی همدان نبودیم.

وی در ادامه افزود: درحال حاضرنزدیک به یک سال است که کارانه های پرسنلی هر ماه به طور منظم پرداخت می شود که با توجه به اهمیت تامین معیشت کارکنان ، این امر همواره از الویتهای اصلی دانشگاه بوده است.

بهروز رحیمی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، از ابتدای سالجاری برنامه ریزی خوبی در سطح دانشگاه انجام گرفت که این امر موجب شد که هیچ یک از پروژه های بهداشتی در حال ساخت متوقف نشود و حتی اصرار دانشگاه بر این اساس بود که هر چه زود تر این مراکز ساخته و تجهیز شوند که مردم شریف استان همدان از مزایای درمانی و بهداشتی آنان به خوبی بهره مند شوند . در این راستا و در طی یکسال اخیر حدود ۱۰۰ پروژه بهداشتی افتتاح و به بهره برداری رسیده است و حدود ۵۰ مورد دیگر در دست اقدام می باشد که به زودی در دهه مبارک فجر تعدادی از آنان نیز افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.

وی در ادامه بر ضرورت مدیریت بهینه منابع ، اصلاح فرایند انبارداری و استقرار انبار داری نوین تاکید کرد.

بهروز رحیمی ضمن اشاره به مدیریت بهینه منابع نقدی مراکز افزود: بایستی مدیریت بهینه منابع نقدی در دستور کار مدیران قرار گرفته تا به صورت منطقی و اصولی از منابع موجود بیشترین و بهینه ترین استفاده را کرد.

بهروز رحیمی در پایان افزود: اگر انضباط مالی را در همه مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه نهادینه کنیم نه تنها دچار هیچ مشکلی نخواهیم شد بلکه از معبرهای مالی و اقتصادی پیش رو نیز به راحتی گذر می کنیم اما اگر انضباط مالی نباشد قطعا انقباض مالی را پیش روی خواهیم داشت که سخترین شرایط را برای دانشگاه و از همه مهم تر برای مردم ایجاد می کند.

در حاشیه این بازدید، پایش و ارزیابی تمامی انبارهای ملزومات مصرفی ودارویی توسط مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی انجام و مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین دکتر رستگار مدیر منابع انسانی و حلافی مدیر امور مالی دانشگاه طی جلسه مشترک با مسئولین امور اداری و مالی بیمارستان علیمرادیان، بیمارستان شهید قدوسی و مرکز بهداشت شهرستان نهاوند به بررسی نحوه چیدمان نیروهای دانشگاهی و شرکتی پرداخته و موانع و مشکلات امور مالی در مراکز را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در ادامه نیز مهندس بیگلرخانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی بازدید از سرورهای تحت شبکه ، سیستم های رایانه ای به بررسی مشکلات شبکه نهاوند در زمینه IT پرداخته و پیشنهاداتی برای رفع مشکلات و موانع موجود ارائه کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>