دیدار رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع و هیئت همراه با مدیر و کارکنان امور مالی دانشگاه به مناسبت روز حسابدار

دیدار صمیمی رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع و هیئت همراه با با مدیر و کارکنان امور مالی دانشگاه به مناسبت روز حسابدار انجام شد.

رییس دانشگاه روز حسابدار را بر تمام تلاشگران عرصه مالی به ویژه شما کارکنان خدوم تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که فعالان این حوزه در هر دو جنبه حسابرسی شامل حسابرسی مالی و اخروی موفق و سربلند باشند.

دکتر سید حبیب اله موسوی‌بهار افزود: با توجه به عملکرد خوب امور مالی دانشگاه همواره در ارزیابی‌های انجام شده کارنامه درخشانی وجود دارد.

وی با بیان اینکه امور مالی دانشگاه در خصوص اخلاق مداری و برخورد مناسب با ارباب رجوع  خوب عمل کرده است، گفت: با وجود محدودیت منابع مالی گشاده رویی و نیت خالصانه مسئولان مالی باعث شده تامین کنندگان از مجموعه دانشگاه راضی باشند.