جلسه ارزیابی جایزه تعالی منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور ارزیابان انجمن تعالی منابع انسانی در سالن جلسات مرکز همایشهای دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه گفت:با اشاره به تاریخچه تاسیس دانشگاه و جدایی آن از دانشگاه بوعلی سینا و پیگیری آخوند ملاعلی همدانی برای تاسیس دانشگاه در همدان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان جزو ۱۰ دانشگاه تاسیس شده قبل از انقلاب است و این در حالیست که تاسیس بسیاری از دانشگاهها بعد از این سالها انجام شده است.

دکتر سید حبیب‌اله موسوی بهار خاطر‌نشان کرد که سال ۵۶ اولین گروه دانشجویان پزشکی دانشگاه ایجاد شد و سال ۶۵ تفکیک از دانشگاه بوعلی سینا اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه پردیس دانشگاه در بهترین نقطه سرزمینی شهر همدان است، گفت: سال ۹۳ گردهمایی روسای دانشگاهها برگزار شد و تجربیات ارزشمندی در این نشست مطرح شد.

رییس دانشگاه افزود: هم اکنون دانشگاه عظمت فوق العاده ای یافته است و در نشست خبری روسای دانشگاهها با بررسی منحنی تولید علمی دانشگاهها عنوان شد که تعداد مقالات علمی دو دانشگاه بوعلی سینا و علوم پزشکی به هم رسیده است و این در حالیست که دانشگاه علوم پزشکی حیطه اجرایی فوق العاده ای دارد در کنار پژوهش خدمات بهداشتی درمانی فوق العاده ای دارد.

وی اضافه کرد: استان همدان بیست و سومین استان از نظر وسعت سرزمینی است که دانشگاهها با تعداد پرسنل بالا خدمات زیادی دارند.

دکتر موسوی‌بهار  به اثقدامات دانشگاه در راستای توسعه آموزش و پژوهش با برخورداری از هشت معاونت و مدیران برجسته و همکاران توانمند  اشاره کرد و گفت:  در این دانشگاه هدایت مشارکتی و جمعی وجود دارد و ما قدردان زحمات دانشگاهیان هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با خیرمقدم به ارزیابان و با تشکر از برنامه‌ریزان این نشست افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان دایه ی بالایی در حوزه علمی و منابع انسانی دارد و از قدمتی تاریخی زیاد برخوردار است.

مهندس رحیمی با اشاره به اهمیت منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اهمیت نیروی انسانی در دانشگاه به خوبی نمود دارد و کار تیمی و مشارکت جمعی از سالها و دهه‌ها در دانشگاه ها وجود دارد و در مسیر طی شده به رفتار خوداظهاری دست یافته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و مشاور رییس دانشگاه در امور برنامه‌ریزی و تعالی سازمانی نیز با خیرمقدم به اساتید توضیحاتی در خصوص بیش از دو دهه فعالیت دانشگاه در حوزه تعالی سازمانی بیان کرد و گفت: در سال ۷۳ دکتر ابوالحسنی ریاست وقت دانشگاه تیمی را تشکیل دادند که رویکردهای مختلف مدیریتی را بررسی کردند و با وجود کمبود منابع برنامه‌ای برای دانشگاه تدوین و از سال ۷۴ برنامه‌های آموزش مدیریت تشکیل شد و برای تمام رده ها دوره‌های آموزشی برگزار شد.

دکتر سعید بشیریان افزود: از آن زمان مشتری‌گرایی در بیمارستانها مورد توجه قرار گرفت و بالارفتن سطح کیفیت کارها توقعات افراد را نیز بالا برد.

وی ادامه داد: در سالهای ۸۱ تا ۸۳ استقرار ایزو انجام شد و فعالیت‌ها در زمینه مدیریت علمی به صورت رسمی از ۷۲ شروع شد و در سال ۸۴ مدل ای.اف کیوم به عنوان استراتژی پذیرفته شد و گواهی نامه مربوط به آن دریافت شد.

مشاور رییس دانشگاه در امور برنامه‌ریزی و تعالی سازمانی با اشاره به اینکه در سال ۸۴ اولین برنامه استراتژیک دانشگاه تدوین شد، گفت: در سالهای آینده برنامه‌های استراتژیک دانشگاه به صورت چهار ساله تدوین شد به طوریکه سه برنامه استراتژیک در سه مقطع زمانی نتایج خوبی داشته است.

وی گفت: در بیش از ۲ دهه و ۶ دوره مدیریتی محور اصلی فعالیتهای دانشگاه توسعه کمی و کیفی دانشگاه بوده و دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان یک کلان سازمان با برخورداری  ۱۴ هزار نفر پرسنل و تنوع خدماتی بسیار زیاد، ارتباط با توده مردم، خدمات متنوع و گستردگی جغرافیایی پیچیدگیهای را موجب شده است.

دکتر بشیریان با بیان اینکه نیروهای خوب دانشگاه باعث سربلندی هستند، یادآور شد که سامانه آموزش کارکنان مشخص کننده وضعیت آموزش و یادگیری دانشگاهیان است و نباید از یاد برد که کیفیت انتهایی ندارد و برای هر وضعیت مطلوب وضعیت مطلوب دیگری قابل تصور است.

ارزیاب ارشد و دارای مدرک دکترای جغرافیای انسانی با تشکر از دانشگاه علوم پزشکی همدان برای پذیربودن تیم ارزیابی با بیان اینکه دانشگاه جاییست که ما سالها دانش را در آن جستجو کرده و مراحل علمی را طی کردیم گفت: تیم ارزیابی در انتهای جلسه نکات مورد نیاز را عنوان خواهد کرد.

فاطمه خدابخشی با اشاره به اینکه جغرافیا با انسان و جهان به وجود آمده گفت: جغرافیا از بزرگترین رشته‌هایی است که انسان در آن نقش پیدا کرده است.

این ارزیاب ارشد خود را جزو قدیمی‌ترین افراد انجمن مدیریت و منابع انسانی ایران دانست و با اشاره به مدل تعالی منابع انسانی گفت: چرخه  تعالی منابع انسانی در بر گیرنده برنامه ریزی نیروی انسانی، جبران خدمات، روابط کار و کارکنان و توسعه نیروی انسانی است.

دکتر خدابخشی حضور در شهری به قدمت تاریخ و بهره گیری از از دانایی و خرد جمعی همدانایان را رازشمند دانست و گفت: راه تعالی خاتمه ندارد و هر روز یک فرد مومن باید با روز دیگر او متفاوت باشند.

دکتر حاج نوروزی و دکتر بهراز فر از مشاوران و مدرسان منابع انسانی و ارزیابان حاضر در این تیم بودند.

در ادامه رییس دانشگاه به سئوالات مطرح شده در خصوص اقدامات دانشگاه برای مدیریت نیروی انسانی این کلان سازمان و کارهای انجام شده برای افزایش رضایت آنان و تعامل با مشتریان بیرون سازمانی توضیحاتی بیان کرد.