بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی همدان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور رییس دانشکده پرستاری و مامایی از بخش‌های مختلف این دانشکده بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با همراهی دکتر عشوندی رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه از بخش‌های مختلف این دانشکده بازدید کرد.

در این بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با قدردانی از عملکرد شایسته دانشکده پرستاری و مامایی در بین دیگر دانشکده‌ها، دانشکده پرستاری و مامایی را یکی از دانشکده‌های نمونه دانشگاه دانست و گفت: فعالیت‌های دانشجویان این دانشکده در سراسر کشور غرورانگیز است.

مهندس رحیمی سپس در جلسه‌ای که در سالن جلسات ریاست دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد با اشاره به نقاط قوت و قابل بهبود، به بحث و تبادل نظر در خصوص رفع مشکلات و موانع  پرداخت و دستورات لازم در خصوص پیگیری برخی از مشکلات موجود را صادر کرد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>