برگزاری جلسه هماهنگی و بررسی محور ششم ارتقاء سلامت اداری

جلسه هماهنگی و بررسی محور ششم ارتقاء سلامت اداری، مسئولیت پذیری و پاسخگویی از شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی در جشنواه  شهید رجایی سال ۹۷ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه هماهنگی و بررسی محور ششم ارتقاء سلامت اداری، مسئولیت پذیری و پاسخگویی از شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد  دستگاه های اجرایی در جشنواره  شهید رجایی سال ۹۷ در دفتر جلسات معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  برگزار شد.

این جلسه با حضور نماینده سازمان بهزیستی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاونت متوسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، مدیر دفتر فنی ، مدیر امور رفاهی و پشتبانی، رییس مرکز بهداشت همدان، مدیر تحول اداری و کارشناسان تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی همدان  با محوریت نحوه ارزیابی شاخص مناسب جهت به سازی فضاها و ساختمان های ستادی و اداری، مراکز بهداشتی و درمانی برای استفاده معلولین و جانبازان معزز برگزار شد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت:از آنجایی که  مشتریان دانشگاه علوم پزشکی همدان به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه  مراجعه بیشتری دارند و در میان آنان معلولین و جانبازان معزز نیز حضور دارند، ایجاد زیرساخت های لازم برای مناسب سازی فضاهای مذکور باید انجام شود.