کارگاه آموزشی “دوره سایما” در مدیریت امور مالی دانشگاه با حضور دکتر حمیدی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کارگاه آموزشی “دوره سایما” با حضور دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد، مهندس حلافی مدیر امور مالی و کلیه کارشناسان بودجه  و امور مالی دانشگاه علوم پزشکی همدان و دانشکده اسدآباد به مدرسی دکتر حمیدی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد همدان و مدرس کشوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص تدریس “دوره سایما” برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، افزایش مهارت در زمینه های دانش و تخصص در امور مالی و بودجه ای توسط دکتر حمیدی مدرس کشوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص “دوره سایما”  تدریس شد و اطلاعات مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی همدان و دانشکده اسدآباد در زمینه های مذکور به روز رسانی گردید.

لازم به ذکر است که این دوره به مدت دو روز در استان همدان ادامه خواهد داشت و متولی اجرای این طرح در کل کشور،  وزارت بهداشت می باشد که با توجه به داشتن شرایط فیزیکی و امکانات آموزشی کافی در دانشگاه علوم پزشکی همدان، این دوره آموزشی دردانشگاه برگزار شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>